fbpx

Projektipäälliköitä

Jyväskylä 28.08.2022

Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja matalahierarkkinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä.

Meitä on noin 350 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan esimerkiksi verkkopalvelujen suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen.

Etsimme nyt asiakkaallemme Samlinkille yhteistyötaitoisia ja organisointikykyisiä

Projektipäälliköitä

Samlinkissa projektipäällikkö tekee tiivistä yhteistyötä asiakkaiden ja Samlinkin kaikkien asiantuntijoiden kanssa. Sinun rooliisi kuuluu varmistaa, että asiakkaalla ja projektitiimillä on yhteinen käsitys projektin tavoitteesta.

Samlinkissa Projektipäällikkö vastaa projektista koko sen elinkaaren ajan aina tarjousvalmisteluvaiheesta käyttöönottoon. Päivittäiseen työhösi kuuluu yhden tai useamman projektin tarjous- ja toimitusprosessien läpivienti Samlinkin toimintamallin mukaisesti. Huolehdit siitä, että jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä projektisi pysyy asetetuissa tavoitteissa. Organisaatiossa on rakennettu oma Samlinkin SADE toimintamalli SAFe kehystä mukaillen. Kyseisessä mallissa on hyvät työkalut ja apuvälineet myös projektipäällikön työhön.

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen tehtäväkentän, jossa pääset näyttämään taitosi ja kehittämään osaamistasi. Samlinkissa saat mukavat työkaverit, työyhteisössä vallitsee positiivinen syke ja käytössä on viihtyisät työtilat ja hyvät henkilöstöedut. Voit työskennellä joko Espoon tai Jyväskylän toimipisteessä, huomioiden kuitenkin sen, että työ saattaa edellyttää pääkaupunkiseudulla työskentelyä useampana päivänä viikossa. Mahdollisuus on myös etätyöskentelyyn.

Toivomme sinulta

  • Käytännön työssä kartutettua kokemusta IT-projektien läpiviennistä.
  • Olet tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa ja projekteissa, joissa on mukana kolmansia osapuolia.
  • Tehtävän haltuunottoa nopeuttaa, jos Sinulla on kokemusta finanssialalta.
  • Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.
  • Vahvuuksiasi ovat hyvät yhteistyötaidot, organisointikyky ja kyky johtaa muiden ja omaa tekemistäsi. Johtamistaidollasi saat ihmiset sitoutumaan projektin tavoiteisiin. Haastat tiimejä tuottamaan laadukkaita ratkaisuja ja projektien ongelmatilanteissa olet tiimien tukena ratkomassa haasteita.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja antaa rekrytointikonsultti Angelica Kaattari [email protected]

Rekrytointiprosessiin kuuluu perusmuotoisen turvallisuusselvityksen tekeminen.

HAE TÄSTÄ!