fbpx

Kokeneet IT-alan asiantuntijat palveluksessanne
– vuosikymmenien kokemuksella!


Vuonna 2013 meitä oli joukko keskenämme tuttuja pitkän linjan IT-ammattilaisia, joilla oli yhteinen ongelma: miten löydämme osaavia ihmisiä IT-alan töihin? Olimme käyttäneet rekrytointipalveluita jo vuosien ajan ja todenneet, etteivät suomalaiset eivätkä ulkomaalaisetkaan alan yritykset ymmärtäneet, mitä olimme hakemassa. Mielestämme meille tarjotut palvelut eivät täyttäneet IT-alan vaatimuksia. Useiden palavereiden seurauksena päätimme täyttää markkinoilla olevan tyhjiön ja perustaa ICT Direct Finland Oy:n, Suomen ensimmäisen ja ainoan IT-alan rekrytointeihin erikoistuneen yrityksen.

Sen jälkeen olemme hioneet toimintaamme entisestään ja sovittaneet kansainvälisen IT-rekrytoinnin prosesseja Suomen olosuhteisiin. Kehitystyö jatkuu edelleen – asiakkaiden ehdoilla ja palautetta herkällä korvalla kuunnellen.

Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja tekemään lisää tulosta

tiimin-mimmit

Avainhenkilöillämme on pitkä ja monipuolinen kokemus ICT-alan johtotehtävistä sekä laajat verkostot alan yrityksiin ja ihmisiin. Tunnemme kenttämme läpikotaisin ja tiedämme, millaisia tarpeita asiakasyrityksillämme ja meihin yhteyttä ottavilla IT-ammattilaisilla on. Haluamme olla asiakkaamme luotettava ja asiantunteva kumppani – aina samalla aaltopituudella. Löydät yhteystietomme tästä.