fbpx

Kokeneet IT-alan asiantuntijat palveluksessanne
– vuosikymmenien kokemuksella!

ictdirect-tiimi

Vuonna 2013 meitä oli joukko keskenämme tuttuja pitkän linjan IT-ammattilaisia, joilla oli yhteinen ongelma: miten löydämme osaavia ihmisiä IT-alan töihin? Olimme käyttäneet rekrytointipalveluita jo vuosien ajan ja todenneet, etteivät suomalaiset eivätkä ulkomaalaisetkaan alan yritykset ymmärtäneet, mitä olimme hakemassa. Mielestämme meille tarjotut palvelut eivät täyttäneet IT-alan vaatimuksia. Useiden palavereiden seurauksena päätimme täyttää markkinoilla olevan tyhjiön ja perustaa ICT DIRECTin, Suomen ensimmäisen ja ainoan IT-alan rekrytointeihin erikoistuneen yrityksen.

Sen jälkeen olemme hioneet toimintaamme entisestään ja sovittaneet kansainvälisen IT-rekrytoinnin prosesseja Suomen olosuhteisiin. Kehitystyö jatkuu edelleen – asiakkaiden ehdoilla ja palautetta herkällä korvalla kuunnellen.

Autamme asiakkaitamme kasvamaan ja tekemään lisää tulosta

tiimin-mimmit

Avainhenkilöillämme on pitkä ja monipuolinen kokemus ICT-alan johtotehtävistä sekä laajat verkostot alan yrityksiin ja ihmisiin. Tunnemme kenttämme läpikotaisin ja tiedämme, millaisia tarpeita asiakasyrityksillämme ja meihin yhteyttä ottavilla IT-ammattilaisilla on. Haluamme olla asiakkaamme luotettava ja asiantunteva kumppani – aina samalla aaltopituudella.

Toimintamme arvot

Tiimityöskentely

Tavoitteet saavutetaan ihmisten voimalla. Kun olet meidän asiakkaamme, olet osa meidän tiimiämme ja me pidämme huolta omistamme. Projektejamme hoidetaan koko tiimin voimalla ja kun valitset ICT DIRECTin kasvunne kiihdyttäjäksi, saat vuosikymmenten kokemukset ja monet erilaiset näkökulmat siihen, miten saada parhaimmat ammattilaiset sinun yritykseesi, sinun tiimiisi.

Sitoutuminen

Olemme sitoutuneita toimittamaan erinomaisia IT-rekrytoinnin ratkaisuja, joilla autamme asiakkaita kiihdyttämään liiketoimintaa. Omistaudumme projekteihin ja asiakkaisiin ja emme lopeta ammattilaisten etsintää, ennenkuin saavutamme sopivan lopputuloksen. Olemme sitoutuneita tarjoamaan IT- ja teknologia-ammattilaisille uraa edistäviä työmahdollisuuksia.

Laatu

Panostamme laatuun kaikessa mitä teemme. Tiimimme, työkalumme ja rekrytointiprosesseissa olevat IT- ja teknologiaosaajat ovat kaikki laadukkaita ja päteviä. Palvelemme asiakkaitamme laadukkaalla palvelulla läpi myynti- ja projektiprosessin. Tarjoamamme työvaihtoehdot ovat laadukkaita uramahdollisuuksia hakijoillemme.

Kehittäminen

Jatkuva kehittäminen mahdollistaa alan pätevimpien ratkaisuiden toimittamisen. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja tehdä rekrytointeja ja käytämme alan moderneimpia työkaluja kehittääksemme toimintaamme. Kehitymme ja opimme tiiminä jatkuvasti ja haastamme asiakkaitamme tekemään asioita uusilla ja erilaisilla tavoilla.

Tasa-arvo

Kohtelemme kaikkia ihmisiä tasa-arvoisesti riippumatta sukupuolesta, ihon väristä, kansallisuudesta, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta, poliittisista vakaumista ja etnisestä taustasta. Niin kohtelemme omaa tiimiämme, asiakkaitamme sekä IT- ja teknologiaosaajia ja kaikkia muita. Suosittelemme jokaista tekemään samoin.

Oletko valmis aloittamaan?

Kun valitset meidän kasvusi kiihdyttäjäksi, pidämme huolta, että löydämme teille sopivimmat IT- ja teknologiaosaajat. Ota meihin yhteyttä, niin etsitään teille sopivin ratkaisu. Yhteystiedot löydät täältä.