fbpx

Suorahaku – tehokkaita tuloksia rekrytointiin

Suorahaku eli executive search eli headhunting – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tavoite ja lopputulos ovat sama. Kun rekrytoit ja etsit uutta IT- tai teknologia-ammattilaista tiimiisi, me olemme luotettava suorahakuyritys kiihdyttämään sinun yrityksesi kasvua.

Suorahakua käytetään paljon johdon rekrytointiin, mutta se on tehokas työkalu myös asiantuntijoiden palkkaamiseen. IT-alan osaajat ovat Suomessa tällä hetkellä hyvin työllistettyjä, joten vapailta markkinoilta kokeneen tekijän palkkaaminen on hankalaa ja hidasta. Tämän vuoksi suorahaku on tehokas valinta ja ammattimaisesti toteutettuna se parantaa työnantajamielikuvaasi.

Periaatteemme suorahakuprojektissa

Olemme erikoistuneet IT-rekrytointiin ja olemme meritoituneet erityisesti kokeneiden ammattilaisten ja johtajien suorahauissa. Työskentelemme erilaisten yrityksien kanssa muutaman hengen start-upeista monikansallisiin pörssiyhtiöihin. Olemme löytäneet heille parhaat mahdolliset tekijät satoihin erilaisiin vaativiin rooleihin. Olipa etsimäsi henkilö tuleva CTO, Data Scientist, Full Stack Developer, CDO, Lead Developer, CIO, IT Architect tai mikä tahansa IT- tai tech-rooli, niin voit luottaa meidän ammattitaitoomme!

Prosessimme on hioutunut vuosien varrella vastaamaan IT-rekrytoinnin erityistarpeisiin. Suorahakuprojekteissamme hyödynnetään moderneja työkaluja, jotta projekti onnistuu sujuvasti alusta loppuun. Käytämme hauissamme useimmiten hybridimallia eli teemme rekrytointia monikanavaisesti. Tähän lukeutuu oman tietokantamme ja verkostojen hyödyntäminen, erilaiset headhunting-keinot sekä online-markkinointi. Teemme tarvittaessa myös hiljaista hakua.

Rekrytointikonsulttimme ovat alan rautaisia ammattilaisia ja hoitavat rekrytointeja hienovaraisen tyylikkäästi erinomaisin lopputuloksin. Headhunting ja työtehtävien myyminen kandidaateille on heidän erikoisalaansa. Kaikissa rekrytoinneissamme hyödynnämme tiimityöskentelyn voimaa. Rekrytointikonsulttimme sparraavat toisiaan päivittäin, joten projektin takana on koko ICT DIRECT -tiimin kokemus ja osaaminen.

Kaikki ei käy

Meillä suorahaku tehdään aina konsultatiivisella otteella. Tunnemme IT-kentän, ja tiedämme miten houkutella ammattilaisia ja välttää mahdolliset sudenkuopat. Koska asiakkaidemme kasvun kiihdyttäminen on meidän päätehtävämme, meillä on rohkeutta sanoa asiakkaillemme tarvittaessa myös ei, mikäli näyttää siltä, että ollaan menossa väärään suuntaan tai etsitään osaajaa niin pitkällä vaatimuslistalla, että sellaista ei ole edes olemassa. Pitkän kokemuksen kautta osaamisemme on syvä ja hyödynnämme sitä, jotta teidän tiiminne voi kasvaa.

Työnhakijakokemuksen tärkeys ja työnantajamarkkinointi

Työskentelemme kokeneiden ja lahjakkaiden IT-ammattilaisten kanssa ja meille on tärkeää, että uusi työpaikka edistää heidän uraansa ja he ovat sitoutuneita uuteen tehtävään. Tämä takaa pitkäaikaisia työsuhteita, jotka ovat sekä työntekijän että työnantajan etu. Hakukokemuksen hoidamme laadukkaasti niin, että jokaista kandidaattia on kohdeltu arvokkaasti ja tasa-arvoisesti ja kandidaatille jää positiivinen mielikuva työnantajasta.

Onnistunut IT-rekrytointi helposti ja nopeasti

Prosessimme on hiottu niin, että rekrytointi tehdään helposti ja nopeasti. Nopealla aikataululla varmistetaan, etteivät laadukkaimmat kandidaatit tipu prosessista ja saatte tarvitsemanne henkilöresurssit käyttöön mahdollisimman nopeasti.

Headhunter valmiina palvelukseen!

Mikäli tarvitset rekrytoinnissa apua, olemme luotettava ja asiantunteva IT-rekrytointikumppani ja headhunter. Haluamme olla mahdollistamassa asiakkaidemme ja IT-ammattilaisten kasvua ja kehitystä. Ota yhteyttä ja varaa aika palaveriin!

Suosittelemme
Toistaiseksi olemme tehneet ICT Directin kanssa yhteistyössä useita onnistuneita rekrytointeja. Prosessi on toiminut moitteetta jokaisella kerralla, tarjotut kandidaatit ovat olleet sopivia ja kommunikaatio on ollut jatkuvasti nopeaa.
Toni Sallanmaa
Chief Technology Officer, Funidata Oy

Millainen tilanteenne oli ennen kuin käytit meidän suorahakua?

"Funidata on kasvanut henkilöstömäärällä merkittävästi ja olemme käyttäneet erilaisia rekrytointi- ja suorahakupalveluita aikaisemmin teknisten osaajien etsintään."

Mitä ongelmia yritit ratkaista palvelumme avulla?

"Suorarekrytointiyritysten omat kontaktiverkostot tulee käytyä läpi, kun tehdään saman toimijan kanssa paljon hakuja suhteellisen lyhyen ajan sisään."

Mistä aloitit ratkaisun etsimisen, jotta ongelma saatiin korjattua?

"Kävimme läpi useita vaihtoehtoisia uusia palveluntarjoajia sekä omien kontaktiemme kautta että laajemmin hakien."

Mikä erotti palvelumme muista vaihtoehdoista?

"ICT Directin nettisivut olivat selkeät ja palvelu nopeaa ja ammattitaitoista. Prosessi kävi nopeasti selväksi ja se oli selkeästi kuvattu. Näimme, että ICT Directin kanssa saisimme rekrytointiprosessiin uutta vauhtia ja vähän erilaisilla profiileilla olevia tyyppejä kuin aiemmin."

Mitkä ominaisuudet myivät palvelun sinulle ostaessasi sitä?

"Rekryprosessi saatiin nopeasti liikkeelle ja ensimmäiset kandidaatit saatiin haastatteluun nopeasti. Kustannusrakenne rekrytoinnille oli selkeä ja yksinkertainen."

Toni Sallanmaa, CTO

Lisätietoa antaa
Ilpo Järvenpää
Customer Success Manager, CEO, Finland
+358 50 548 5651
[email protected]
Pekka Bäck
Country Lead, Sweden
+46 (0)76 404 8364
[email protected]