fbpx

Kasvua liiketoimintaan maailmanluokan osaajilla

Kokeneiden ohjelmistoammattilaisten kysyntä Pohjoismaissa on paljon tarjontaa suurempaa. Ongelma voidaan ratkaista kääntämällä katse maailmanlaajuisille osaajamarkkinoille. Moni yritys saa varmasti jo hakemuksia ja yhteistyötarjouksia ulkomailta, mutta satunnaisten onnenpotkujen sijaan kannattaa kansainvälisessä resurssoinnissa kääntyä ammattilaisen puoleen hankaluuksien välttämiseksi.

Globaaleilla osaajamarkkinoilla suomalaisyritys kilpailee parhaista osaajista maailmanluokan yritysten kanssa. Silloin tarvitaan täysin uudenlaisia resursseja ja osaamista.

Miten hyödyntää kansainvälistä IT-osaajamarkkinaa?

  • Tarjoamme yrityksellesi monipuoliset mahdollisuudet maailmanluokan ohjelmistoasiantuntijoiden hyödyntämiseen. Kansainvälisillä osaajamarkkinoilla tukenamme on oma toimipisteemme Intiassa, joka etsii suorahaun keinoin tehtävään parhaat osaajat, joista sinä valitset sopivimman.
  • Uusi työntekijä voidaan palkata suoraan yritykseen tai henkilövuokrauksen kautta. Työsuhde voidaan solmia myöhemmin. Saatte vapaasti valita yrityksellenne parhaiten sopivan mallin!
  • Mikäli yrityksessä voidaan tehdä ohjelmistonkehitystöitä etänä, nopein ja kustannustehokkain ratkaisu maailmanluokan ammattilaisen tai kokonaisen tiimin kiinnittämiseen on, että löytyneet huipputekijät työskentelevät toimistollamme Intiassa osana organisaatiotasi.

Kaikille kauttamme resursoiduille osaajille tehdään perusteellinen taustatarkistus.

Kuinka osaaja pääsee Suomeen?

Mikäli osaaja tulee työskentelemään yritykseesi Pohjoismaihin, autamme tarvittaessa työsopimukseen ja relokaatioon liittyvissä käytännön järjestelyissä. Säästät aikaasi ja voit turvallisin mielin rekrytoida ulkomailta. Kauttamme Suomeen rekrytoidut henkilöt pääsevät Suomeen pikakaistalla, jolloin oleskeluluvan käsittelyaika on enintään 14 vuorokautta. Business Finland tukee huipputalenttien rekrytointia ulkomailta: Talent Boost -hankkeen sivuilta löydät aiheesta runsaasti lisätietoa.

Tartu tilaisuuteen

Maailma on muuttumassa yhdeksi suureksi työmarkkinaksi. Parhaat ohjelmisto-osaajat voivat jo nyt valita työpaikkansa- ja sijaintinsa vapaasti. Palvelujemme avulla pääset rakentamaan kasvua yrityksesi digitaaliseen tulevaisuuteen turvallisesti, taatulla osaamisella.

Jätä yhteistosi, niin otamme yhteyttä ja etsitään yhdessä yrityksellesi sopiva ratkaisun!

Pyydä tarjous!

Jätä yhteystietosi, niin soitamme.
    Hyväksymällä ehdot vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaehtomme.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Suosittelemme
Yhteistyötä ICT DIRECTin kanssa jatketaan sitä mukaan kun tarpeita tulee. Tarvitsemme palvelua varmasti myös muilla maaosastoilla. ICT DIRECTissä vaikutuksen teki erityisesti hakijoiden testausprosessi. Se säästi meiltä hirveästi aikaa ja saimme haastatteluihin heti pätevät kandidaatit.
Toni Heiskanen
Lead Data Scientist, PT Bank Amar
Lisätietoa antaa
Ilpo Järvenpää
Customer Success Manager, CEO, Finland
+358 50 548 5651
[email protected]
Pekka Bäck
Country Lead, Sweden
+46 (0)76 404 8364
[email protected]