fbpx

Erfarna IT-rekryteringskonsulter till din tjänst

ICT Direct team

Under 2013 var vi en grupp IT-ledare som arbetade inom IT-branschen som mötte samma problem upprepade gånger: hur rekryterar man kompetenta IT-proffs? Vi hade använt rekryteringstjänster sen en tid tillbaka och upptäckte att rekryterings- / headhuntingbyråer inte riktigt förstod vilken typ av talanger vi behövde. Vi kom fram till att tillgängliga tjänster på marknaden inte uppfyllde våra krav. Efter flera möten och brainstorming-sessioner bestämde vi oss för att fylla detta behov på marknaden. Vi grundade ICT Direct Finland Oy, den första och enda rekryteringsbyrån som specialiserat sig på IT-rekrytering / headhunting i Finland.

Vi har förbättrat våra rekryterings- och headhunting-metoder sedan dess för att specifikt tillgodose rekryteringsvillkoren för Finland och andra nordiska länder. Utvecklingen av vår metoder är en pågående process – vi lyssnar noga på våra kunders feedback och följer ständigt de senaste trenderna inom IT-branschen.

Vi hjälper våra kunder hitta IT-talanger

tiimin-mimmit

Våra rekryteringskonsulter har årtionden av erfarenhet inom rekrytering av IT-proffs, chefer och säljare och ett brett nätverk av partners inom IT- och HR-branschen. Vi är bekanta med utmaningarna att hitta IT-proffs och vet av erfarenhet hur de bästa av dem väljs ut.

Vårt mål är att agera som en pålitlig och professionell partner, som verkligen förstår kundens behov och krav. Du hittar vår kontaktinformation här.