fbpx

Teknisk Säljare

Stockholm, Remote 15.02.2022
Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on MicrosoftTeams-image-10-1024x576.jpg

Vi söker dig som 

Teknisk Säljare 

tar ansvar och kan jobba självständigt så väl som i team, vara lösningsorienterad och trivas i en nyskapande och hektisk ingenjörsmiljö. Du är utåtriktad och positiv, gillar att träffa nya människor, målmedveten, gillar att ta initiativ och ställer höga krav på kvalitet. Då vi är ett litet och tight team kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet.

Om Guard Automation AB/AS

Vi växer så att det knakar och ser ett allt större behov för automatisering och systemintegration på marknaden. Vi brinner för att hjälpa våra kunder med effektiva lösningar med modern cloud teknologi och automation och system integration. För att förstärka vår leverans söker vi därför nu en riktigt vass säljare till Stockholmsregionen.

I rollen kommer du vara ansvarig för uppsökande verksamhet hos slutkunder och samarbetspartners. Du är ansvarig för anbud till kund och den övergripande tekniska lösningen till dessa.
I rollen kommer du behöva resa runt för att se på anläggningar och besöka våra kunder för att sedan arbeta vidare på kontoret med lösningsförslag, systemarkitektur och anbud.

Verksamheten i Sverige består idag av 15 personer placerade på våra kontor i Ekerö och Vara.

De flesta av våra kunder verkar inom fokusområdena vatten-, miljö-, energi- och tillverkningsindustrin i hela Sverige/Norge. Resor mellan Sverige och Norge förekommer.

Vem är du?

Personen vi söker skall ha fokus med att ta fram de bästa tekniska lösningarna och konkurrenskraft i våra anbud. Vi söker därför dig som har:

  • Teknisk högskoleutbildning med inriktning automation och el-teknik
  • Branschkompetens inom relevanta branscher såsom; vatten och miljö,      produktionsindustri, fjärrvärme och biogas.
  • Teknisk kompetens inom systemintegration och automation
  • Erfarenhet från liknande roller som ex: säljare, tekniskt säljstöd eller konsult inom   området
  • Goda kunskaper inom regelverk som: ABT06 och AB04
  • God vana med anbudsarbete
  • På grund av krav från våra kunder inom offentlig sektor måste våra medarbetare   kommunicera flytande på svenska, både skriftligt och muntligt.

Vad kan Guard erbjuda dig?

Guard kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett företag som befinner sig i ständig utveckling. Här får du engagerade kollegor med unika kunskaper, ett öppet arbetsklimat, bra laganda och med korta beslutsvägar som ger dig möjlighet att påverka både ditt arbete och din utveckling. Arbetet är fritt och du styr själv över din arbetsdag.

Vill du utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid inom Guard!

Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt! Urvalet görs löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Customer Sucess Manager, Pontus Bergenheim [email protected] svarar gärna på dina frågor! Om du vill läsa mer om Guard kan du gå till vår webbplats https://guard.no/se/

Om arbetsgivaren

Guard Automation AB/AS är en oberoende leverantör av industriell automation, systemintegration, IoT, el- och IT-service. I Guard möter du en ambitiös och social miljö med stor arbetsglädje och passion för teknikutveckling. Bland våra 125 medarbetare med hög yrkeskompetens finns det alltid någon som kan hjälpa till med både stora och små uppgifter. För det är genom gott samarbete som vi uppnår vår starka genomförandeförmåga och konkurrenskraft. Bolaget har sitt huvudkontor i Sandefjord med filialer i Ski, Bergen, Arendal samt Vara och Stockholm i Sverige.

Skicka din ansökan nu!