Software Engineer (C#)

Turenki 25.05.2019

THIS POSITION HAS BEEN FILLED, THANK YOU FOR YOUR INTEREST. PLEASE CHECK OUT OUR OTHER OPEN POSITIONS FOR MORE INTERESTING OPPORTUNITIES.

Elektro-Arola Oy on vuonna 1974 perustettu, vakaalla taloudellisella pohjalla toimiva perheyritys, joka on erikoistunut hälytys- ja viestintätekniikan laitteiden ja järjestelmien suunnitteluun ja valmistukseen. Pääasiallinen asiakaskuntamme muodostuu eri viranomaisorganisaatioista ja sähköntuotannon sekä suurteollisuuden yrityksistä.

Tuotteitamme ja sovelluksiamme käytetään laajalti yhteiskunnan toiminnan ja ihmisten turvallisuuden kannalta kriittisissä käyttökohteissa. Päätoimipaikkamme on Etelä-Suomen läänissä Turengissa, josta on hyvät liikenneyhteydet ympäri Suomea.

kuva

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kokenutta Software Engineeriä.

Odotamme sinulta seuraavien ohjelmointikielten ja järjestelmien tuntemusta:

  • C#
  • C- ja Python-kielten tuntemus katsotaan eduksesi
  • .NET / Mono eri käyttöjärjestelmillä (Windows / Linux / Android)
  • Sulautettujen järjestelmien kontrollerit

Omaat kokemusta itsenäisestä ohjelmistokehityksestä ja yleisesti tietoliikennetekniikasta. Sinulla on tietämystä erilaisista protokollista, rajapinnoista, hardware-väylistä ja yleensäkin elektroniikasta. Etenkin audio-osaaminen on valttia.

Työtehtäviin kuuluu tuotekehityksen lisäksi osaltaan myös tuotevastaavana oleminen, esimerkiksi asiakaskohtaisten konfigurointien, dokumentoinnin ja teknisen asiakastuen muodoissa.

Hallitset suomen ja englannin kielet.

Tärkeimpinä henkilökohtaisina ominaisuuksinasi näemme omatoimisuuden, idearikkauden ja innokkuuden oppia uutta.

Tarjoamme sinulle:

  • Mielenkiintoisen työn, jota voidaan muokata vastaamaan kiinnostuksesi kohteita
  • Hyvät etätyömahdollisuudet ja joustavan työajan
  • Mahdollisuuden työskennellä vakavaraisessa kotimaisessa yrityksessä

Lisätietoja voit kysyä ICT Directin rekrytointikonsultti Kristo Enqvistiltä p. 041 721 5947 / kristo.enqvist(at)ictdirect.fi Mikäli tunnet, että olet etsimämme henkilö, täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.12.2017. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten haethan tehtävää mahdollisimman nopeasti!

Want to stay connected with ICT Direct about other great job opportunities in the ICT industry? Follow us in LinkedIn and Facebook and we’ll keep you updated about new career opportunities.

HAE TÄSTÄ!
Mer information
Kristo Enqvist
Customer Success Lead, Finland
+358 41 721 5947 kristo.enqvist@ictdirect.fi