fbpx

Rekryteringskonsult

Stockholm, Remote 05.02.2022

ICT DIRECT är ett internationellt IT-rekryteringsföretag. Vi är specialister inom IT-rekrytering och vi hjälper våra kunder att rekrytera IT- experter, chefer och säljare som passar bäst för deras behov. Några av våra kunder; ASSA-Abloy, Attendo, KONE, PwC, Scania, etc. 

ICT Direct växer! Nu söker vi nya kollegor med intresse för rekrytering och Tech!  

Rekryteringskonsult 

Vi söker nu dig som vill hoppa med på vår fortsatta resa. Med oss får du bidra till fantastiska kandidat- och kundupplevelser genom att matcha rätt kandidater och konsulter med rätta utmaningar. 

Vi hoppas att du har arbetat ett par år med rekrytering eller bemanning och vill fortsätta att utveckla dina kunskaper. Vi erbjuder en plats i ett härligt internationellt team med mycket god sammanhållning.  

Du har en central roll i kundens rekryteringsprocess. Rollen innebär att skapa mervärde för våra kunder genom att hitta och matcha rätt kandidat till kundens specifika kompetensbehov. Du driver rekryteringen från början till slut. 

Hos oss jobbar vi tillsammans för att möta våra mål. Genom denna roll får du möjlighet att knyta många värdefulla kontakter, uppleva olika typer av organisationer och skapa dig en god erfarenhet inom rekrytering. 

Hos oss har du möjlighet att påverka. Vi utvecklar våra processer och metoder kontinuerligt, och hoppas på att även du kan bidra till detta. Du kan vara en freelancer eller ansöka om en fast anställning. 

Krav 

  • Flytande i svenska och engelska  
  • Erfarenhet av rekrytering, bemanning, marknadsföring eller HR 
  • Duktig på att skapa relationer och göra affärer 

Meriterande 

  • IT-kunskaper 
  • Flytande i ett tredje språk (Finska eller…) 

Jobberbjudande 

Vi är ett internationellt tillväxtföretag och naturligtvis erbjuder vi några av marknadens mest konkurrenskraftiga förmåner utifrån din erfarenhet och förmåga att skapa resultat. 

Vi erbjuder en roll med frihet och ansvar, med fokus på tillväxt och resultat och där glädjen att arbeta i team gör att vi som bolag växer. Du kommer att ha direkt påverkan på våra arbetssätt och erbjuds möjligheten att ta ansvar för verksamhetens tillväxt. 

Är du interesserad av att arbeta for ett internationellt IT-rekryteringsföretag? Tveka då inte att ansöka redan idag! Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer eller har frågor om tjänsten så är du varmt välkommen att kontakta Pekka Bäck, +46 76 404 8364, [email protected] eller skicka in din ansökan direkt via länken.

SKICKA DIN ANSÖKAN NU