fbpx

Automation Engineer

Stockholm, Remote 15.02.2022

Automationsingenjör

Häng med på Guard Automation AB/AS tillväxtresa! 2022 har vi fortsatt hög beläggning och flera spännande uppdrag på gång, därför söker vi fler erfarna Automationsingenjör som trivs också i konsultrollen.

På Guard får du arbeta med innovativ teknik som säkerställer säker drift och övervakning av allt från samhällskritiska tjänster till avancerade tillverkningsprocesser. Som en del av ditt arbete kommer du också att vara involverad i lanseringen av våra molnbaserade tjänster och IoT-lösningar. Vi finns på två orter: Stockholm och Vara Du kan välja vilket av kontoren du vill arbeta ifrån

Som Automation ingenjör kommer du att delta vid driftsättningar för att leverera projekt till slutanvändaren, så viss reseaktivitet bör förväntas. Vidare är Du också involverade i försäljningsprocessen med input till lösningsförslag som bäst uppfyller kundens behov.

De flesta kunder verkar inom våra fokusområden vatten-, miljö-, energi- och tillverkningsindustrin i hela Sverige/Norge.

Vem är du?

  • Erfaren Automation ingenjör, som arbetat i komplexa miljöer och som gärna tar rollen som kundansvarig konsult. Du har ett stort eget driv och tycker om att dela med dig av din kunskap.
  • Tekniskt har du erfarenhet av PLC-, HMI- eller SCADA/DCS-plattformar samt tillhörande kommunikationssystem och programmering kunskap. Som en del av ditt projektarbete kommer du också att vara involverad i lanseringen av våra molnbaserade tjänster och IoT-lösningar.
  • Utöver det tror vi att du föredrar att jobba med Agila metoder, samt har flytande språkkunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Vad vi erbjuder dig

På Guard Automation AB/AS får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Hos oss får du också en unik möjlighet att utveckla dina projektledaregenskaper och kunskaper inom en spännande och expansiv bransch med tydligt fokus på framtiden.

Guard Automation AB/AS är en internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika branscher i Norden

Vill du utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid inom Guard!

Vi ser fram emot din ansökan snarast möjligt! Urvalet görs löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Customer Sucess Manager, Pontus Bergenheim [email protected] svarar gärna på dina frågor! Om du vill läsa mer om Guard kan du gå till vår webbplats https://guard.no/se/

Vilka är vi?

Guard Automation AB/AS är en oberoende leverantör av industriell automation, systemintegration, IoT, el- och IT-service. I Guard möter du en ambitiös och social miljö med stor arbetsglädje och passion för teknikutveckling. Bland våra 120 medarbetare med hög yrkeskompetens finns det alltid någon som kan hjälpa till med både stora och små uppgifter. För det är genom gott samarbete som vi uppnår vår starka genomförandeförmåga och konkurrenskraft. Bolaget har sitt huvudkontor i Sandefjord med filialer i Ski, Bergen, Arendal samt Vara och Stockholm i Sverige.

Skicka din ansökan nu!