fbpx

IT-osaajia ammattitaidolla

Rekrytointipalvelumme avulla löydät tarvitsemasi ohjelmistokehittäjän, arkkitehdin, ICT-asiantuntijan, data scientistin, devopsin, testaajan, tietokantaekspertin, koneoppimisasiantuntijan, infrastruktuuriasiantuntijan, scrum masterin, agile coachin, tuotepäällikön, tuoteomistajan, pilviasiantuntijan tai minkä tahansa osaajan, jonka osaamisvaatimuksiin IT kuuluu.

Palvelu räätälöidään vastaamaan asiakkaan tarvetta ja se voi koostua muun muassa seuraavista osa-alueista:

  • Työnantajamarkkinointi, joka lisää yrityksesi tunnettuutta: Ilmoitusten laadinta ja julkaiseminen sopivissa medioissa ja sosiaalisessa mediassa. Asiakkaanamme saat myös maksutta työpaikkailmoituksesi kotisivullemme, jossa käy kuukausittain tuhansia työpaikanhakijoita.
  • Suorahaku.
  • Hakemusten vastaanottaminen ja niiden käsittely.
  • Hakijoiden esiarviointi ja alkuhaastattelut.
  • Teknisen osaamisen testaus arviointialustallamme.
  • Mahdollisuus etänä tapahtuvaan pariohjelmointiin ehdokkaan kanssa osana viimeistä haastattelukierrosta.
  • Osaajapoolin rakentaminen silloin, kun sinulla on jatkuva tarve rekrytoida samankaltaisen profiilin osaajia. Käytössäsi ovat tarvittaessa järjestelmämme, joissa osaajapoolin ehdokkaita ylläpidetään.

Suomen johtavana ICT-rekrytointitalona olemme keränneet kandidaattipooliimme yli 14 000 ammattilaista, joista löytyy yritykseesi ja tehtävääsi sopivia ehdokkaita. Kauttamme löytyy osaaja joko omalle palkkalistallesi tai vuokratyövoimaksi.

Testattua osaamista

Toimitamme sinulle tutustuttavaksi vain tehtävään soveltuvia ehdokkaita. Heidän tekninen osaamisensa on puolueettomasti testattu arviointialustamme avulla. Videohaastattelusta pääset arvioimaan kandidaatin soveltuvuutta tiimiisi ja kulttuuriisi.

Mikäli Suomesta ei löydy tarvitsemaasi osaajaa, kansainvälinen rekrytointimme auttaa.

Erityisen vaativiin IT-osaajien rekrytointeihin suosittelemme suorahakuprojektia.

Lue lisää meistä täältä!

Lisätietoa antaa
Ilpo Järvenpää
Customer Success Manager, CEO, Finland
+358 50 548 5651
[email protected]
Pekka Bäck
Country Lead, Sweden
+46 (0)76 404 8364
[email protected]