Pitkäaikainen rekrytointikumppani on avain ketterään toimintaan

Osaava rekrytointikumppani auttaa yritystäsi menestymään!

Kasvava yritys tarvitsee nopealla tahdilla uusia osaajia, eikä rekrytointiprosessien pyörittämiseen välttämättä liikene aikaa tarvittavalla tavalla. Myös muutokset yrityksen toimintaympäristössä voivat vaikuttaa radikaalisti yrityksen tarpeisiin hankkia uutta osaamista. Kun yrityksessä on jatkuva tarve ulkopuolisille palveluille, olemme mielellämme rekrytointikumppanisi pitkällä aikavälillä.

Kauttamme asiakas saa käyttöönsä IT-alan tuntevat rekrytoinnin ammattilaiset sekä tehokkaat menetelmämme: suorahaku ja rekrytointipalvelut. Autamme rekrytoinneissa kokonaisvaltaisella tavalla, mikä tarkoittaa, että olemme mukana myös rekrytointiprosessin kehittämisessä ja varmistamme, että rekrytointi tukee liiketoimintaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Pitkäaikainen kumppanuus mahdollistaa työnantajakuvan kehittämisen yhdessä asiakkaan kanssa. Tunnemme IT-alan osaajien mieltymykset ja asiat, joita he arvostavat työnantajassa. Olemme päivittäin yhteydessä kymmenien kandidaattien kanssa ja saamme arvokasta tietoa niistä asioista, joita he pitävät tärkeinä työnantajissa. Tämä tieto auttaa meitä yhteistyössä asiakkaan kanssa kehittämään työnantajakuvaa haluttuun suuntaan.

Rekrytointikumppani ICT Direct

  • Nopea mukautuminen uusiin tilanteisiin – Pitkäaikaisen kumppanuuden myötä tunnemme toistemme toimintatavat ja pystymme reagoimaan nopeasti rekrytoinnin muuttuviin tarpeisiin.
  • Jatkuva kehittäminen – Pyrimme kehittämään palveluita jatkuvasti asiakkaan toimintaa tukevaan suuntaan.
  • Liiketoiminnan tukeminen rekrytointien avulla – Tiivis yhteistyö varmistaa, että rekrytoinnit tukevat parhaalla mahdollisella tavalla myös liiketoimintastrategian toteutumista.
  • Työnantajakuvan kehittäminen – Toimimme tiiviissä yhteydessä IT-alan osaajien parissa ja pystymme hyödyntämään saatua tietoa myös asiakkaidemme työnantajakuvan kehittämiseen.

Lue lisää meistä täältä!

Lisätietoa antaa
Ilpo Järvenpää
Customer Success Manager, CEO
+358 50 548 5651
ilpo.jarvenpaa@ictdirect.fi