fbpx

Arviointipalvelumme säästää yrityksesi henkilökunnan aikaa

Kun yritys on rekrytoimassa esimerkiksi ohjelmistokehittäjää, arkkitehtia, data scientistia, devopsia, testaajaa, tietokantaeksperttiä, koneoppimisasiantuntijaa, infrastruktuuriasiantuntijaa, scrum masteria, agile coachia, tuotepäällikköä, tuoteomistajaa tai pilviasiantuntijaa, ehdokkaiden teknisen osaamisen arviointi vaatii syvällistä osaamista. Sitä löytyy yleensä yrityksissä kiireellisiltä avainhenkilöiltä.

Ehdokkaiden testauspalvelulla säästät yrityksesi avainhenkilöiden aikaa. Kandidaateille lähetetään linkki testiin, jossa on avoimen tehtävän osaamisvaatimusten mukaiset tehtävät. Automatiikka pitää huolen, ettei ehdokas voi huijata testissä sekä pisteyttää kandidaatin osaamiset.

Voit käyttää ehdokkaiden valintaan myös videokysymyksiä. Voit arvioida jo alkuvaiheessa hakijan sopivuutta tehtävään, tiimiin ja kulttuuriin.

Testaaminen ja mahdolliset videohaastattelut kannattaa tehdä jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Työläs screenausvaihe rekrytointiprosessissa jää pois. Yrityksen oman henkilökunnan aikaa säästyy ja koko prosessi nopeutuu!

Testaamalla varmistat onnistuneet rekrytoinnit

Käyttämällä testauspalveluamme vältät kalliit virherekrytoinnit. Samalla kaikki hakijat arvioidaan objektiivisesti osaamisen perusteella ilman ennakkokäsityksiä iästä, koulutuksesta, sukupuolesta, kansallisuudesta, ihonväristä, uskonnosta jne.

Kun yrityksesi resurssit käytetään vain tekniset vaatimukset täyttäviin ehdokkaisiin, rekrytointiprosessisi nopeutuu ja rekrytoitu osaaja on nopeammin tuottavassa työssä.

Ja kilpailtaessa osaajista nopeat yritykset palkkaavat parhaat!

Kaikki haastattelut etänä

Voit halutessasi käyttää palvelujamme myös rekrytointiprosessin loppuvaiheessa. Kun parhaiten tekniset ja kulttuuriset vaatimukset täyttävät ehdokkaat on valittu viimeisiin teknisiin haastatteluihin, autamme sinua myös ehdokkaiden työskentelytavan arvioinnissa. Sen sijaan, että haastattelija ja kandidaatti istuvat samassa tilassa, käyttämämme järjestelmän avulla arvioijien ja ehdokkaan haastattelu sekä pariohjelmointi suoritetaan videoyhteydellä ja yhteisellä kehitysympäristöllä.

Kun osaaja on valittu, arviointialustaa voi käyttää myös uuden työntekijän perehdytykseen. Perehdyttäjän ja työntekijän välillä on koko ajan videoyhteys ja käytössä yhteinen kehitysympäristö.

Saat meiltä vain testattuja ehdokkaita

Kun käytät suorahakupalvelujamme, teknisten roolien ehdokkaiden testaaminen kuuluu oleellisena osana palveluumme. Myös rekrytointipalvelumme toimittaa sinulle vain testattuja ehdokkaita.

Saat yksityiskohtaisen erittelyn testien tuloksista ja ehdokkaan vastaukset videokysymyksiin, mikäli niitä käytettiin

Olemme ensimmäisenä Pohjoismaissa ottaneet käyttöön ehdokkaiden arviointialustan. Filtered.ai -alusta mahdollistaa ehdokkaiden

  • teknisen osaamisen testaamisen luotettavasti etänä,
  • videohaastattelun ja
  • teknisen asiantuntijan etähaastattelun.

Lue lisää meistä!

Lisätietoa antaa
Ilpo Järvenpää
Customer Success Manager, CEO, Finland
+358 50 548 5651
ilpo.jarvenpaa@ictdirect.fi
Pekka Bäck
Country Lead, Sweden
+46 (0)76 404 8364
pekka.back@ictdirect.se