fbpx

AIDA – Rekrytoinnin uusi suunta

AIDA on rekrytoinnin tulevaisuus. AIDA tulee sanoista Artificial Intelligence Deep-dived Assessment eli vapaasti käännettynä, tekoälyllä syväluotaava kandidaattiarviointi. Se on työkalu, prosessi, testausalusta ja rekrytointikonsultti samassa paketissa ja hän on valmis ratkaisemaan yrityksenne rekrytointia koskevat haasteet.

aida-ictdirect

Mistä on kyse?

AIDA on rekrytointiportaali, jonka avulla rekrytointiprosessi on tehokas, helppo ja läpinäkyvä. Kandidaatit ohjataan suoraan AIDAan, jossa he suorittavat ennalta sovitut videohaastattelut, kooditestit ja toimittavat omat CV:t. Tämän lisäksi kandidaatit tekevät CV:stä toisen version ICT DIRECT -tiedostopohjaan, jotta tieto on selkeämmin esillä ja paremmin vertailtavissa.

Testiympäristön sisältö tehdään yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa. Videohaastatteluissa voidaan kysyä esimerkiksi teknisiä kysymyksiä tai arvioida kandidaatin motivaatiota. Kooditestien sisältö valitaan vaaditun taitotason mukaan avoimeen työpaikkaan sopivaksi jopa 2 000 erilaisen vaihtoehdon joukosta.

Tekoäly pisteyttää kooditestien ratkaisut ja tämän mukaan lähdetään suodattamaan kandidaattidataa. Asiakasnäkymästä pääset tarkastelemaan parhaiten pärjänneiden hakijoiden tietoja. Tämän avulla sinun ei tarvitse käyttää aikaasi kaikkiin kandidaatteihin, vaan niistä kaikista lupaavimpiin, jotka ovat testatusti alansa parhaimmistoa.

Saat aikataulutettua haastattelun nopeasti kandidaatin antamien päivämäärien ja aikojen mukaisesti, jolloin ylimääräisen viestittelyn määrä vähenee. Tätä on rekrytoinnin automaatio parhaimmillaan. Haastattelu voidaan suorittaa AIDA-alustan Live Room-ominaisuudella. Tämä mahdollistaa myös pariohjelmoinnin haastattelutilanteessa.

Luotettava ja turvallinen rekrytointi

Jotta rekrytointi on etämallilla mahdollisimman turvallista, AIDA-alustalla on useampia erilaisia turvamekanismeja, joilla pidetään huolta, että testit tehdään itse ilman plagiointia. Näihin turvamekanismeihin kuuluvat muun muassa tehtäväkohtaiset selitysvideot, selaimen käytön seuranta testin aikana sekä testin aikana säännöllisin väliajoin otetut kuvat työnhakijasta.

Parhaimman hyödyn tästä työkalusta saat kansainvälisessä rekrytoinnissa, kun osaajia on paljon. Kansainvälisestä rekrytoinnista voit lukea lisää täältä.

Kun olet vakuuttunut, valitse uusi työntekijäsi (tai miksei jopa useampi) ja solmi työsopimus!

Ota yhteyttä, niin valjastetaan AIDA auttamaan teidän rekrytoinneissanne!

Lisätietoa antaa
Ilpo Järvenpää
Customer Success Manager, CEO, Finland
+358 50 548 5651
ilpo.jarvenpaa@ictdirect.fi
Pekka Bäck
Country Lead, Sweden
+46 (0)76 404 8364
pekka.back@ictdirect.se