fbpx

Vie yrityksesi digitaaliseen tulevaisuuteen maailmanluokan tekijöillä

Pandemian jälkeen erityisesti kokeneiden ohjelmistoammattilaisten kysyntä Pohjoismaissa on paljon tarjontaa suurempaa. Haaste voidaan taklata kääntämällä katse maailmanlaajuisille osaajamarkkinoille.

Toki moni yritys saa jo nyt ulkomailta suoraan hakemuksia ja yhteistyötarjouksia. Ja voihan huijareiden seasta hyvällä onnella löytyä helmiäkin! Mutta mennessään globaaleille talenttimarkkinoille kalastamaan suomalaisyritys kilpailee parhaista osaajista maailmanluokan yritysten kanssa. Siihen tarvitaan uudenlaisia resursseja ja osaamista.

Miten voin hyödyntää kansainvälistä IT-osaajamarkkinaa?

Tarjoamme yrityksellesi monipuoliset mahdollisuudet erityisesti maailmanluokan ohjelmistotalenttien hyödyntämiseen. Kun osaaja etsitään kansainvälisiltä osaajamarkkinoilta, oma toimistomme Intiassa etsii  suorahaun keinoin tehtävään tarvettasi vastaavat osaajat, joista sinä valitset sopivimman haastattelujesi jälkeen.

Uusi työntekijä voi tulla työskentelemään yrityksesi tiloihin ja palkkalistalle Pohjoismaihin. Jos haluat minimoida omat riskisi, valitset henkilöstövuokrauksen.

Talentti voi myös aloittaa vuokrattuna työntekijänä, ja kun olet oppinut tuntemaan hänet, voit solmia työsuhteen. Valitse yrityksellesi parhaiten sopiva malli!

Jos yrityksesi projekteissa voidaan tehdä töitä etänä, nopein ja kustannustehokkain ratkaisu maailmanluokan ohjelmistoammattilaisen tai -tiimin kiinnittämiseen projektiisi on, että löytyneet huipputekijät työskentelevät toimistollamme Intiassa osana projektiorganisaatiotasi.

Kaikille kauttamme rekrytoiduille tai vuokratuille talenteille tehdään perusteellinen taustatarkistus.

Kuinka talentti pääsee Suomeen?

Mikäli osaaja tulee työskentelemään yritykseesi Pohjoismaihin, autamme tarvittaessa työsopimukseen ja relokaatioon liittyvissä käytännön järjestelyissä. Säästät aikaasi ja voit turvallisin mielin rekrytoida ulkomailta.

Kauttamme Suomeen rekrytoidut henkilöt pääsevät Suomeen pikakaistalla, jolloin oleskeluluvan taattu käsittelyaika on enintään 14 vuorokautta.

Business Finland tukee myös huipputalenttien rekrytointia ulkomailta. Sen Talent Boost -hankkeen sivujen alta löydät runsaasti lisätietoa.

Tartu tilaisuuteen!?

Maailma on muuttumassa yhdeksi suureksi työmarkkinaksi. Varsinkin parhaat ohjelmisto-osaajat voivat jo nyt valita toimenkuvansa ja työskentelypaikkakuntansa vapaasti. Palvelujemme avulla pääset rakentamaan yritystäsi digitaaliseen tulevaisuuteen helposti ja turvallisesti maailmanluokan osaamisella. Mikäli haluat kuulla lisää, ota yhteyttä niin etsimme yrityksellesi sopivan ratkaisun!