Ohjelmistokehittäjä (Junior)

Teknoware on valaistusratkaisujen edelläkävijä. Luomme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa täydellisesti sopivan ratkaisun, oli kyse julkisen liikenteen ajoneuvoista, tai kiinteistöjen tai laivojen turvavalaistusjärjestelmistä. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisun, joka lisää käyttökohteen mukavuutta, toimivuutta, turvallisuutta ja viihtyisyyttä.

Liikevaihtomme on lähes 50 miljoonaa euroa. Työllistämme yli 350 valaistuksen asiantuntijaa kuudessa eri maassa, joiden lisäksi globaaliverkostomme tarjoaa asiantuntijuuttamme asiakkaidemme käyttöön yli 30 maassa. Pääkonttorimme ja suurimmat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Lahdessa. Teknoware on osa Teknopower-konsernia.

teknoware

Etsimme nyt osaavaan joukkoomme uransa alussa olevaa Ohjelmistokehittäjää

Tehtäväsi on vastata itsenäisesti projektien ohjelmistosuunnittelussa kuitenkin niin, että ohjelmistoalustat ovat jo valmiina. Saat myös tukea tiimiltä ja kokeneemmiltä ohjelmistosuunnitelijoilta projekteja tehdessäsi.

Sinun ei tarvitse vielä osata väyläratkaisuja, kuten ethernet, tai käyttöjärjestelmiä (RTOS tai sulautettu Linux) voimme opettaa ne sinulle kokeneempien tiimin jäsenten toimesta. Laitteistoalustana toimivat erilaiset asiakastarpeisiin suunnittelut sulautetut järjestelmät joissa on käyttöjärjestelmä.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme sinulle, rohkeasti uutta oppivalle, haasteille avoimelle ja toiminnallaan luottamusta herättävälle tekijälle kansainvälisen toimintaympäristön, jossa pääset tekemään yhteistyötä maailman suurimpien yritysten toimittajana. Arvostamme pitkiä työsuhteita ja tarjoammekin kehityskykyisille ja -haluisille työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia työntekijän omat kiinnostuksen kohteet huomioiden.

Olet koulutukseltasi DI tai insinööri, Voit olla joko juuri valmistunut tai omata parin vuoden työkokemuksen sekä mielenkiintosi on sulautettujen ohjelmistojen kehityksessä.

Odotamme sinulta:

  • Mikrokontrolleriympäristöjen tuntemus
  • C- ohjelmointikielen osaamista
  • Englannin kielen perusteiden osaamista.

Tarjoamme sinulle käyttöösi:

  • Vastavalmistuneet toimisto- ja laboratoriotilat laitteineen
  • Suunnittelutiimin joka rakentaa tarvitsemasi laitteiston
  • Tarvittavat tuotekehitysohjelmistot
  • Haasteita ja kehittymismahdollisuuksia kasvavassa yrityksessä.

Lisätietoja voit kysyä ICT Directin rekrytointikonsultti Kristo Enqvistiltä p. 041 721 5947/ kristo.enqvist(at)ictdirect.fi Mikäli tunnet, että olet etsimämme henkilö, täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.12.2017. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten haethan tehtävää mahdollisimman nopeasti!

Want to stay connected with ICT Direct about other great job opportunities in the ICT industry? Follow us in LinkedIn and Facebook and we’ll keep you updated about new career opportunities.

HAE TÄSTÄ!
More information
Kristo Enqvist
Senior Account Manager, Recruitment Consultant
+358 41 721 5947 kristo.enqvist@ictdirect.fi