CLOSED: Koodaava arkkitehti

Turku 20.06.2019

Hesburger on suomalainen perheyritys, jonka ravintoloita on jo kymmenessä maassa: Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä, Saksa, Ukraina, Bulgaria, Valko-Venäjä ja Iran. Yhteensä ketjuumme kuuluu yli 450 ravintolaa, joissa työskentelee noin 6 700 ihmistä.   

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka 2020 sekä alan vastuullisin toimija. Yrityskulttuurimme on palveluhenkinen, asiakas ensin -mentaliteetti näkyy ravintoloidemme lisäksi myös Turun pääkonttorilla. Pääkonttori palvelee ravintoloitamme ja heidän kehittämisideoita kuunnellaan.   

Olemme uudistamassa liiketoimintaamme tukevia tietojärjestelmäratkaisuja ja tarvitsemme lisää osaajia. Haemme nyt Turkuun IT-yksikköömme arkkitehtiä ja useita ohjelmistokehittäjiä.  

IT-yksikössämme olet aidosti osana pitkäjänteistä kehittämistä. Olemme panostaneet omiin ohjelmistoihin; tekeminen on meillä omissa käsissä. Osana 10 henkilön tiimiä pääset aidosti kantamaan vastuuta. Olet mukana koko tietojärjestelmän elinkaaressa määrittelyistä kehittämiseen ja ylläpitoon. Meillä näet läheltä myös työsi liiketoimintavaikutukset.    

KOODAAVA ARKKITEHTI  

Arkkitehdilla tulee olla kyky ymmärtää liiketoimintatarpeita ja hakea niihin ratkaisuja. Odotamme sinulta vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.   

Roolisi on monipuolinen: Osallistut määrittelytyöhön sisäisten sidosryhmien kanssa ja annat panoksesi ohjelmistokehitystyöhön. Pääset tekemään DevOps -työtä, suunnittelemaan kehitys-, testi- ja tuotantoympäristöjä sekä järjestelmien tietorakenteita.   

Odotamme osaamista:  

  • Java (käytössämme on Java 8)  
  • Linux-käyttöjärjestelmä  
  • REST-palvelumalli  
  • Tietovarastot   

Toivomme sinulta myös

  • kokemusta moderneista ohjelmistotuotannon menetelmistä,
  • oma-aloitteisuutta sekä
  • kykyä ja intoa tarttua uusiin haasteisiin.

HALUATKO MUKAAN?  

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työn viihtyisässä ympäristössä Turussa Aurajoen rannalla, osana osaavaa, asialleen sitoutunutta IT-yksikköämme.  

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!  

HAE TÄSTÄ!
More information
Marja-Leena Eskola
Senior Recruitment Consultant, Finland
+358 40 701 1518 marja-leena.eskola@ictdirect.fi