fbpx

Work in Finland: Kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvontapalvelu 

24.11.2022 | ICT DIRECT
työnantajaneuvontapalvelu

Suomessa toimiville työnantajille tarkoitettu rekrytointivalmiuksia edistävä kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvontapalvelu tukee hallituksen tavoitetta lisätä ulkomaalaisten osaajien maahanmuuttoa yrityksien kasvuedellytyksien vahvistamiseksi sekä yhteiskunnan toimivuuden ja hyvinvoinnin varmistamiseksi.  

Kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvonta on tarkoitettu yrityksille ja työnantajille, jotka tarvitsevat tietoa ja ohjausta kansainvälisten osaajien rekrytointiin, palkkaus- ja lupaprosesseihin sekä Suomeen asettautumiseen liittyviin kysymyksiin. Neuvontaa tarjotaan puhelimitse ja sähköpostilla. Palvelun tarjoavat TE-toimiston Work in Finland -asiantuntijat. 

Työnantajaneuvonta on maksutonta. Sen tarkoituksena on tehdä kansainvälisestä rekrytoinnista helpompaa tarjoamalla yrityksille ja työnantajille juuri heidän tilanteessa sopivia ratkaisuja. Palvelu on avoinna niin yksityisen, julkisen kuin kolmannen sektorin työnantajille yrityksen koosta tai toimialasta riippumatta, koko Suomessa. Neuvontapalvelu on “yhden luukun palvelu”, jonka puoleen on helppo kääntyä rekrytointiin kuin palkkaamiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Palvelu on auki arkisin maanantaista perjantaihin klo 9-15 numerossa 0295 016 770, tai sähköpostilla osoitteessa työnantajaneuvonta (at) workinfinland.fi  

Alkuperäiseen uutiseen pääset tästä: 

Businessfinland.fi – Work in Finland kansainvälisen rekrytoinnin työnantajaneuvontapalvelu on käynnistynyt

Work in Finland on osa kansallista Talent Boost -ohjelmaa, jonka avulla halutaan edistää kansainvälisten osaajien houkuttelua, maahanmuuttoa ja Suomeen juurtumista. Ohjelman tavoite on tehdä Suomi tunnetuksi ja houkuttelevaksi kansainvälisille osaajille. Talent Boost -ohjelman kansallisia toimijoita ovat Business Finland, Eures, Opetushallitus ja Työ- ja elinkeinoministeriö sekä opetus- ja kulttuuriministeriö. 

Tutustu tästä kansainvälisen resursoinnin palveluihimme 

Kirjoittajasta
ICT DIRECT