fbpx

Rekrytoijana ZenRoboticsilla

24.01.2020 | ICT DIRECT
Elina ja Laura

Laajensimme palveluitamme syksyllä 2019 lanseeraamalla Inhouse -konsulttipalvelun. Palvelun ajatuksena on, että konsulttimme työskentelee asiakkaan tiloissa ennalta sovitun tuntimäärän ja ajankohdan, ja suorittaa henkilöstöhallintoon liittyviä asiakkaan määrittämiä tehtäviä. Asiakasyrityksen on siis mahdollista saada rekrytoija käyttöönsä kauttamme lyhyelläkin varoitusajalla. Tarve tämänkaltaiselle konsulttipalvelulle nousi asiakkaidemme toiveesta saada pikaisesti ylimääräinen rekrytoija keventämään työmäärää.   

Tarjoamme pääsääntöisesti rekrytointiprosessiin liittyvää konsulttipalvelua, mutta myös muut henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät ovat mahdollisia. Konsulttimme voivat toimia avustavissa tehtävissä tai vaihtoehtoisesti vastata itsenäisesti koko rekrytointiprosessista. Tarkoituksena on, että palvelu räätälöidään aina vastaamaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeita. Ennen palvelun aloittamista käymme läpi yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisimman tarkasti heidän odotuksensa ja toiveensa. Palvelutarpeen kartoituksen perusteella arvioimme, kuka rekrytointiammattilaisistamme voisi sopia parhaiten sekä asiakasyrityksen profiiliin että suorittamaan asiakkaan määrittämät työtehtävät. Palvelun kesto voi vaihdella muutamista viikosta useisiin kuukausiin.   

Asiakas saa Inhouse -palvelumme kautta apua prosessien nopeampaan läpiviemiseen ja mahdollisuuden hyödyntää omassa toiminnassaan rekrytointeihin liittyvää eritysosaamistamme. Konsultin näkökulmasta Inhouse -tehtävät antavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua asiakkaan toimintaan autenttisessa ympäristössä, erilaisten toimintatapojen omaksumiseen, toimialaan syventymiseen sekä tietysti uusiin kiinnostaviin ihmisiin tutustumiseen!   

Inhouse -palveluamme hyödyntävä asiakkaamme, vuonna 2007 perustettu ZenRobotics, toimittaa kehittämiään tekoälyllä toimivia robotteja jätteenkäsittelylaitoksille ympäri maailman. Yritys toimii edelläkävijänä tekoälyn hyödyntämisessä jätteidenlajittelurobotiikkaan liittyen.  ZenRoboticsin tavoitteena on tehdä kierrätyksestä kannattavaa ja tehokasta. Yritys toimii tällä hetkellä alansa edelläkävijänä ja markkinajohtajana.  

ZenRoboticsilla tehtäviini kuuluu pääsääntöisesti rekrytointiprosessiin liittyvissä tehtävissä avustaminen. Laadin työpaikkailmoituksia, käyn läpi saapuneita hakemuksia, teen esikarsintaa haastatteluihin etenevistä hakijoista ja etsin sopivia kandidaatteja avoimiin tehtäviin. Sen lisäksi, että asiakas saa apua rekrytointiprosessin eri vaiheisiin, saan itse mahdollisuuden tutustua asiakasyritykseen käytännön työtehtävien kautta syvällisemmin, sekä arvokkaan tilaisuuden oman osaamiseni hyödyntämiseen ja laajentamiseen. Annetut työtehtävät ovat erittäin antoisia ja kiinnostavia. Tehtävien kautta pääsen tutustumaan alalla vaadittavaan erityisosaamiseen ja olemaan hetkellisesti osan  ZenRoboticsin menestystarinaa.  ZenRoboticsilla on ainutlaatuinen yrityskulttuuri sekä rennot ja osaavat asiantuntijat, jotka tekevät tärkeää työtä puhtaamman maailman puolesta.   

Mikäli yrityksenne voisi hyötyä Inhouse-palvelustamme, olethan rohkeasti yhteydessä myyjiimme, niin räätälöimme teille sopivan paketin! Yhteystiedot löydät täältä.

Kirjoittajasta
ICT DIRECT