fbpx

PSYKOLOGIN SOVELTUVUUSARVIO

28.10.2016 | ICT DIRECT

 

ICT-ammattilaisten, esimiesten ja myyntihenkilöstön rekrytointeihin erikoistunut ICT Direct Finland Oy antaa työntekijäehdokkaiden psykologisen soveltuvuusarvioinnin Psykologipalvelu Poijun psykologien tehtäväksi.

”ICT Direct Finland Oy on Suomen ainoa ICT-alan rekrytointeihin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Käytämme osassa toimeksiantoja henkilövalinnan tukena laillistettujen psykologien tekemiä soveltuvuusarviointeja. Tarkoituksena on pienentää virherekrytoinnin mahdollisuuksia ja helpottaa esimiestyötä uuden henkilön aloitettua työnsä”, toteaa ICT Direct Finlandin toimitusjohtaja Ilpo Järvenpää.

”ICT Direct Finland on hieno esimerkki siitä, kuinka yritys päättää keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja vahvistaa sitten toimintaansa yhteistyöllä alan toisen asiantuntijan kanssa. Psykologipalvelu Poijun henkilöarviointipsykologeilla on pitkä ja vankka kokemus arvioinneista ja käyttämämme menetelmät edustavat alan viimeisintä teknologiaa, jota ICT Direct Finlandin työnhakijat varmasti myös arvostavat. Lisäksi videoyhteyden avulla kielitaitoiset psykologimme voivat haastatella ICT Direct Finlandin työnhakijoita missä päin maailmaa tahansa erittäin kustannustehokkaasti”, kertoo Topi Juntunen, Psykologipalvelu Poijusta.

”ICT Direct on kovassa kasvussa ja liikevaihto on tuplaantunut vuosittain. ICT-alan johdon, asiantuntijoiden ja myyntihenkilöstön rekrytoinneissa päätöksentekoa tukevien, psykologin tekemien henkilöarvioiden määrä on kasvanut samassa suhteessa. Olemme innoissamme yhteistyöstä Poijun kanssa! Pystymme nyt psykologien tekemien soveltuvuusarvoiden avulla palvelemaan asiakkaitamme henkilövalinnoissa entistäkin paremmin”, päättää ICT Directin toimitusjohtaja Järvenpää.

Psykologipalvelu Poiju on psykologien ammattiverkosto, joka palvelee kaikkialla Suomessa. Poiju tuottaa psykologeja niin terveydenhuollon kuin työelämän tarpeisiin. Soveltuvuusarvioinnit, työ-hyvinvointi, organisaatioiden 360° tutkimukset sekä työyhteisöjen tukeminen ja neuvonta ovat Poijun erikoisosaamista.

Lisätietoja: Topi Juntunen, Toimitusjohtaja, Psykologipalvelu Poiju, 040 521 2000

Ilpo Järvenpää, Toimitusjohtaja, ICT Direct Finland, 050 548 5651

Kirjoittajasta
ICT DIRECT