fbpx

Nyt on loistoaika rekrytoida!

29.03.2020 | Ilpo Järvenpää
remote worker

Koronaviruksen aiheuttamalla poikkeustilalla oli yllättävä vaikutus IT-rekrytointeihin. Myyjän markkinat muuttuivat yhdessä yössä ostajan markkinoiksi! Aikaisemmin vaikeasti tavoitettavat ja rekrytoijien houkutteluihin nuivasti suhtautuvat IT-ammattilaiset ovat nyt hyvin tavoitettavissa, ja he haluavat kuulla uusista työmahdollisuuksista. Suorahaku on osoittanut tehonsa: asiakkaamme ovat saaneet valmiustilan julistamisen jälkeen palkattua useita huippuosaajia.

Menestyksen taustalla on useampi syy:

  • Melkein kaikki tietotyöläiset ovat nyt etämoodissa kodeissaan. Tavoitamme potentiaaliset ehdokkaat helposti.
  • Lomautusten ja YT:iden vuoksi monilla on epävarma tilanne nykyisen työpaikkansa jatkosta. He lähtevät mielellään tutkimaan muita vaihtoehtoja.
  • Yritys, joka ei tässä tilanteessa käperry kuoreensa vaan rohkeasti katsoo tulevaisuuteen, antaa itsestään dynaamisen ja houkuttelevan työnantajakuvan.
  • Koko suorahakuprosessi menee tavallistakin sujuvammin. Myös etähaastattelut järjestyvät nopeasti, koska ihmiset ovat kodeissaan eivätkä loputtomissa sisäisissä palavereissa.

Saamme suorahaun käyntiin hyvin myös etäpalaverina ja haun aloituksen valmisteluun menee pari päivää. Koko suorahakuprosessi meidän osaltamme menee rutiinilla myös etämoodissa. Asiakkaamme ovat menestyksellä siirtyneet etähaastatteluihin.

Kerromme mielellämme lisää ja autamme sinua sujuvassa etärekrytoinnissa.

Menestyjät rekrytoivat nyt!

Kirjoittajasta
Ilpo Järvenpää
Customer Success Executive, CEO