fbpx

ICT DIRECT nyt Oulussa

05.10.2020 | ICT DIRECT

Avasimme toimipisteen Ouluun ratkomaan pohjoissuomalaisten yritysten IT-rekrytointihaasteita.  

Oulun toimiston vetäjänä toimii pitkän linjan ICT-ammattilainen Jouko Karhu (ei näy yllä olevassa kuvassa ;)). Hän on tehnyt ICT:n parissa töitä 26 vuoden ajan muun muassa teleoperaattorin tuote- ja tuoteryhmäpäällikkönä. Silloin hän toimi myös yli 10 asiantuntijan esimiehenä.

Aiemmin Joksalla oli projektivastuu laajojen ICT- kokonaisratkaisujen toimittamisesta; alkaen kaapeloinnista tietoverkkolaitteiden asennukseen ja käyttöönottoon saakka. Siinä tehtävässä tuli myös projektin alihankkijoiden koordinoiminen tutuksi. Myyntityö keskisuurille ja isoille yrityksille sekä julkishallinnolle on opettanut ymmärtämään usean eri toimialan liiketoimintaa.

Asiantuntija- sekä päällikkötason rekrytointia Jouko on tehnyt usean organisaation palveluksessa. Yrittäjänä sekä työnantajana erityisen arvokkaaksi on osoittautunut oppi siitä, kuinka tärkeää on löytää oikea tekijä osaksi yrityksen toiminnan kehittämistä.  

Suomen ja Pohjoismaiden lisäksi kaikki maanosat ovat olleet toimintaympäristönä, joten kansainvälisten osaajien kanssa toimiminenkin sujuu luontevasti. 

Työn ulkopuolella Jouko tykkää kalastaa ja liikkua luonnossa. Kuntosali ja uimahalli auttavat jaksamaan sekä joogalla saa kroppaa ja mieltä venytettyä kestämään kovatkin paineet.

Joukon tavoittaa p. 044 364 2001; [email protected]

Kirjoittajasta
ICT DIRECT