fbpx

Tuotepäällikkö

Espoo 14.10.2022

CSC:llä kehitetään ja tuotetaan kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle. Varmistamme, että Suomi pysyy kehityksen kärjessä.

Menestyksen takeena on osaava henkilöstö. CSC:llä on joukko työstään innostuneita ja ystävällisiä asiantuntijoita, jotka puhaltavat yhteen hiileen. CSC:llä tehdään merkityksellistä työtä, ja työssä korostuu vapaus ja vastuu, mutta myös koko työyhteisön tuki ja tarjoaa mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.

Haemme nyt asiakkaallemme CSC:lle

Tuotepäällikköä Digivisio 2030-hankkeeseen.

Digivisio 2030 on yksi vuosikymmenen merkittävimmistä digitalisaatiohankkeista oppimisen ja koulutuksen toimialalla Suomessa ja hankkeessa ovat mukana kaikki korkeakoulut. Digivisio avaa oppimisen kansalliset tietovarannot yksilön ja yhteiskunnan käyttöön, ja on näköalapaikka korkeakoulusektorin digitalisaatioon sekä tulevaisuuteen. Digivisio 2030 – hankkeessa kehitetään korkeakoulujen yhteisiä digitaalisia ratkaisuja ja palveluja, joiden määrittelytyö on vasta alkamassa. Kurkkaa videoesittely täältä.

CSC:llä pystyt vaikuttamaan laajasti koulutustoimialan ratkaisujen kehittämiseen sekä tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Hanke on kansainvälisesti todella ainutlaatuinen, ja pääset jättämään oman käden jäljen Suomalaiseen korkeakoulutukseen. CSC tarjoaa hyvät työsuhde-edut, mm. kattavan työterveyshuollon, terveysturvavakuutuksen, etätyövakuutuksen, lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun. Toimistolta löytyy kuntosali ja työntekijöille pidetyistä virkistystoiminnoista löydät varmasti itsellesi jotain sopivaa. Käytössäsi on joustavat työaika- ja hybridityöjärjestelyt. CSC:n toimitilat sijaitsevat Espoon Keilaniemessä sekä Kajaanissa.

Haemme Tuotepäällikköä, joka koordinoi tuotekehityksen kokonaisuutta ja osaa luoda siihen kuuluvien ratkaisujen vision ja tavoitetilan teknisestä ja toiminnallisesta näkökulmasta. Tuotepäällikkö tekee myös tarkempaa määrittelytyötä ja arvon maksimointia yhdessä tuoteomistajien ja kumppaneiden kanssa sekä hallitsee järjestelmäkokonaisuutta. Tehtävässä ollaan toiminnan sekä teknisten asiantuntijoiden keskiössä ja pääsee tekemään käyttäjien tarpeiden perusteella priorisointipäätöksiä. 

Onnistut tehtävässä, jos sinulta löytyy

  • Vahvaa kokemusta digitaalisten palvelujen kehittämistyöstä tuoteomistajan tai tuotepäällikön roolissa
  • Koulutustoimialan ja erityisesti korkeakoulukentän palvelujen tuntemusta
  • Kyky luoda ja hallita tuotekonsepteja
  • Ymmärrystä kokonaisarkkitehtuurista
  • Kokemusta projektien läpiviennistä ketteriä menetelmiä hyödyntäen

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan kuluessa, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT DIRECT rekrytointikonsultit
Laura Haikara +358 443 366 442 [email protected] ja
Arttu Haapalainen +358 50 477 9665 [email protected]

Hae tästä