fbpx

Tuoteomistaja

Espoo 09.12.2022

CSC:llä kehitetään ja tuotetaan kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle. Varmistamme, että Suomi pysyy kehityksen kärjessä.

Menestyksen takeena on osaava henkilöstö. CSC:llä on joukko työstään innostuneita ja ystävällisiä asiantuntijoita, jotka puhaltavat yhteen hiileen. CSC:llä tehdään merkityksellistä työtä, ja työssä korostuu vapaus ja vastuu, mutta myös koko työyhteisön tuki ja tarjoaa mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.

Haemme nyt asiakkaallemme CSC:lle

Teknisten alustapalvelujen tuoteomistajaa 
Digivisio 2030-hankkeeseen.

Digivisio 2030 on yksi vuosikymmenen merkittävimmistä digitalisaatiohankkeista oppimisen ja koulutuksen toimialalla Suomessa ja hankkeessa ovat mukana kaikki korkeakoulut. Digivisio avaa oppimisen kansalliset tietovarannot yksilön ja yhteiskunnan käyttöön, ja on näköalapaikka korkeakoulusektorin digitalisaatioon sekä tulevaisuuteen. Digivisio 2030 – hankkeessa kehitetään korkeakoulujen yhteisiä digitaalisia ratkaisuja ja palveluja, joiden määrittelytyö on vasta alkamassa. Kurkkaa videoesittely täältä.

CSC:llä pystyt vaikuttamaan laajasti koulutustoimialan ratkaisujen kehittämiseen sekä tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Hanke on kansainvälisesti todella ainutlaatuinen, ja pääset jättämään oman käden jäljen Suomalaiseen korkeakoulutukseen. CSC tarjoaa hyvät työsuhde-edut, mm. kattavan työterveyshuollon, terveysturvavakuutuksen, etätyövakuutuksen, lounas-, kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaedun. Toimistolta löytyy kuntosali ja työntekijöille pidetyistä virkistystoiminnoista löydät varmasti itsellesi jotain sopivaa. Käytössäsi on joustavat työaika- ja hybridityöjärjestelyt. CSC:n toimitilat sijaitsevat Espoon Keilaniemessä sekä Kajaanissa.

Haemme teknisten alustapalveluiden tuoteomistajaa, jonka tehtävänä on vastata kehitystyön operatiivisesta ohjaamisesta kokonaisuudessa, johon kuuluu mm. rajapintojen ja integraatioiden suunnittelu, tietoalustan API-hallinta, tieto- ja käsitemallinnus sekä raportointiratkaisujen kehittäminen. Työtehtäviin sisältyy myös tietoalustan vision ja tavoitetilan luominen teknisestä ja toiminnallisesta näkökulmasta sekä kehitysjonon rakentaminen.

Onnistut tehtävässä, jos sinulta löytyy

  • Vahvaa kokemusta digitaalisten palvelujen kehittämistyöstä tuoteomistajan roolissa
  • Osaamista sovelluskehitystyön ohjaamisesta
  • Ymmärrystä tietoarkkitehtuurista, järjestelmäintegraatioista, raportointiratkaisuista ja tietokannoista
  • kokemusta projektien läpiviennistä ketteriä menetelmiä hyödyntäen
  • Ymmärrys koulutussektorin toiminnasta ja käsitteistä katsotaan eduksi

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan kuluessa, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT DIRECT rekrytointikonsultit
Laura Haikara +358 443 366 442 [email protected] ja
Arttu Haapalainen +358 50 477 9665 [email protected]

Hae tästä