Tietokanta-arkkitehti

Espoo 02.05.2019

Samlink on kotimainen, kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja, joka mahdollistaa asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Omalla alallaan merkittävien asiakkaiden kumppanina teemme yhteistyön asiakkaille luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi. Yrityksellämme on vankka osaaminen monikanavaisten finanssipalveluiden kehittämisestä; lisäksi kattavat ja kustannustehokkaat palvelut pankkijärjestelmistä aina tiedolla johtamiseen asti. Tuotamme asiakkaille kilpailuetua innovatiivisilla ratkaisuilla ja tuemme asiakkaiden liiketoiminnan kasvua ja kehitystä.

Työyhteisömme kuuluu noin 390 eri alojen motivoitunutta ammattilaista, mm. mobiili- ja verkkopalveluiden suunnittelussa, keskuskoneympäristössä, erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä. Samlinkilla on toimipisteet sekä Espoossa että Jyväskylässä.

Työyhteisössä panostetaan osaamiseen ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Tekemistämme ohjaa tuloksen tekeminen yhteistyöllä ja toimiminen asiakkaidemme arjen kumppanina. Ketterän kehityksen SAFe-malli on toimintamme viitekehys. Työntekemisen perusasiat ovat meillä kunnossa. Jokaisen työpanos on tärkeä ja kehittämisideoita kuunnellaan www.samlink.fi

Finanssialan tietojärjestelmäkehitys tulee lähitulevaisuudessa olemaan merkittävää, erityisesti Samlinkilla. Työyhteisömme kasvaakin useammalla uudella osaajalla.

samlink rekry

Haemme nyt

TIETOKANTA-ARKKITEHTIA

vakituiseen työsuhteeseen Espoon Leppävaaraan.

Tietokanta-arkkitehtina vastaat tietokantaratkaisuista ja niiden toimivuudesta. Huomioit työssäsi liiketoiminnan tavoitteet ja ratkaisusuunnittelun. Osallistut vastuualueesi kehityshankkeisiin ja asiakasprojekteihin. Vastaat myös osa-alueesi jatkuvien palveluiden häiriöttömästä toiminnasta ja tietoturvasta yhteistyössä globaalin kumppaniverkostomme kanssa. 

Osallistut lisäksi arkkitehtuuriratkaisujen sekä arkkitehtuuriin vaikuttavien muutoksien suunnitteluun. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa ja tuet tarvittaessa kokonaisarkkitehtuurin vaikuttavia linjauksia.

Odotamme:  

 •  Arkkitehtikokemusta vaativien tietokantaratkaisuiden suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta (min. 5 vuoden työkokemus)
 • Osaamista eri teknologioista, kuten Microsoft SQL Server, Oracle, DB2 -tietokantojen tuntemusta (kokemusta mielellään enemmän kuin yhdestä teknologiasta)
 • Liiketoimintakriittisten ympäristöjen ylläpitokokemus
 • Ymmärrys IT-tietoturvan korkeista vaatimuksista
 • Toimittaja- ja/tai asiakasrajapintakokemus
 • Vahvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot
 • Dokumentointitaidot (suomi ja englanti)
 • Pilvipalveluosaamista (esim. MS Azure, AWS, Google)

Etsimämme tietokanta-arkkitehti osaa johtaa esimerkillään muuta tiimiä arkkitehtisuunnitelmien implementoimiseksi. Huolehdit koko elinkaaren ajan jatkuvasta kehittämisestä ja ensiluokkaisesta kustannustehokkuudesta.

Haemme asioihin tarttuvaa ja itsenäistä tekijää, joka osaa soveltaa osaamistaan eri tilanteissa. Niin toiminnan kuin oman osaamisenkin jatkuva kehittäminen ovat sinulle luontaista. Sinulla on kykyä sopeutua muutoksiin sekä joustavuutta muuttuvien tarpeiden edessä. Palvelutuotannon turvaaminen vaatii paineensietokykyä. Työ sisäisten asiakkaiden kanssa edellyttää lisäksi kommunikointitaitoja sekä palvelualttiutta.

Tarjoamme sinulle mm.

 •  Sinua tukevan työyhteisön, missä saat hyödyntää vahvuuksiasi
 • Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi
 • Etenemismahdollisuuksia
 • Modernin työympäristön sekä -välineet
 • Kilpailukykyisen palkkauksen
 • Hyvät henkilöstöedut
HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Hanna Peltokorpi
Head of Recruitment, Finland
+358 40 821 6962 hanna.peltokorpi@ictdirect.fi