CLOSED: Software Developer (.NET tai Java)

THIS POSITION HAS BEEN FILLED. THANK YOU FOR YOUR INTEREST. PLEASE CHECK OUT OUR OTHER OPEN POSITIONS.

Finland, Helsinki

Engineering

eGovernment Business Area

Nortal on yritys, joka luo yhteiskunnallista muutosta strategisesti suunnitelluilla teknologisilla ratkaisuilla. Liiketoimintamme pohjautuu monimutkaisten prosessien yksinkertaistamiseen, jolla helpotamme asiakkaidemme ja kansalaisten elämää.

Etsimme nyt taitavia ja nousevia Software Developereita Helsinkiin luomaan saumattomia digitaalisia kokemuksia miljoonille käyttäjille Suomessa. Tehtävässä toimit kansainvälisessä kehitystiimissämme järjestelmäintegraation, käyttöönoton ja raportoinnin parissa. Työsi tulokset helpottavat jokaisen suomalaisen arkea.

Edellytämme 2–3 vuotta ohjelmointikokemusta .NET- tai Java-alustoilla sekä SQL:llä, mutta työ on ennen kaikkea oppimista – alussa vaadittavien taitojen opettelua ja jatkuvaa oppimista päivittäisessä työssä. Voit olla myös vastavalmistunut IT-alan koulutuksen omavaa kehittymiskykyinen juniori! Työ vaatii sekä aktiivista kuuntelua että hyviä viestimistaitoja, eli osaat saada äänesi kuuluviin ja analyyttisesti ehdottaa parannuksia toimintatapoihin. Meille on myös tärkeää, että hallitset tarkasti ajankäyttösi ja olet joustava haasteiden kanssa niiden ilmetessä. Sen takia asiakkaamme luottavat meihin. Hallitsethan myös suomen kielen erinomaisesti.

Et ole yksin työssäsi. Autamme sinua sopeutumaan uuteen työympäristöösi sujuvasti ja keskittymään vahvuuksiisi, mutta merkittävin asia, jota toivomme sinulta on ystävällinen ja avoin persoonallisuus, sillä työ on mahdotonta ilman vahvoja ryhmätyötaitoja. Nortalin kansainvälinen kehittäjäyhteisö on siinä myös tukenasi. Edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoisuutta.

Vaikka olemme kansainvälinen yritys, pyrimme pitämään yllä viihtyisän yhteisöllistä ja tiiviistä tunnelmaa työssämme. Paiskimme työtä kovaa, mutta otamme aikaa sille että tutustumme toisiimme lounastamalla yhdessä, osallistumalla Nortalin hauskohin tapahtumiin ja välillä nousemalla ylös penkeistämme ja tekemällä jotain yllättävää.

Annamme sinun olla oma itsesi. Kulttuurimme perustuu ihmisiin, heidän hyvinvointiinsa ja keskinäiseen luottamukseen, joten pidämme huolta siitä, että voit hyvin taloudellisesti ja yksilönä. Olemme jopa voittaneet palkintoja perheystävällisyydestämme. Sitä tarjoamme myös asiakkaillemme ja yhteiskunnalle: parempaa työn- ja elämänlaatua – saumatonta yhteiskuntaa.

Lisätietoja voit kysyä ICT Directin rekrytointikonsultti Kristo Enqvistiltä p. 041 721 5947/ kristo.enqvist(at)ictdirect.fi Mikäli tunnet, että olet etsimämme henkilö, täytä hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten haethan tehtävää mahdollisimman nopeasti!

Want to stay connected with ICT Direct about other great job opportunities in the ICT industry? Follow us in LinkedIn and we’ll keep you updated about new career opportunities.

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Kristo Enqvist
Customer Success Lead
+358 41 721 5947 kristo.enqvist@ictdirect.fi