fbpx

ICT-palvelupäällikkö

Helsinki, Remote 10.06.2021

Etsimme Coronarialle 

ICT-palvelupäällikköä

Tehtävästä:

Haemme nyt Coronarialle uutta palvelupäällikköä vastaamaan ICT-palveluiden suunnittelusta, tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä sopimuskumppaneiden kanssa. Tehtävässä pääset rakentamaan konsernin palveluja ja SMO-toimintamallia sekä työskentelemään CIO:n oikeana kätenä. Palveluita tarjotaan kaikille Cor Groupin ja Coronarian yrityksille.

Vastaat siis palveluiden toimivuudesta koko yhtiössä ja etsit parhaita käytäntöjä palveluiden jatkuvaksi kehittämiseksi. Sinulla on kokemusta kokonaisvaltaisten palveluiden hallinnasta ja olet innostunut kehittämään palvelukokonaisuutta, joka palvelee ja tukee eri liiketoimintoja parhaalla mahdollisella tavalla. Toimit luotettuna yhteyshenkilönä ja yhteistyökumppanina ICT:n ja muun organisaation rajapinnassa sekä vastaat oman vastuualueesi kumppanuusverkoston toimivuudesta ja kehittämisestä.

Haemme tiimipelaajaa, jolla on erinomaisten yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi tahtoa sekä intoa kehittää toimintaa. Lisäksi omaat positiivisen ajattelutavan, jolla luot innostavaa ilmapiiriä koko organisaatioon.

Mitä tarjoamme:

  • itsenäisen ja haastavan työn, jossa pääset rakentamaan ja luomaan uutta
  • liiketoimintakriittisen roolin, jossa on aidot vaikutusmahdollisuudet ja toimimaan palvelujen kasvoina
  • pääset tehtävässä näkemään ja toimimaan erilaisten Cor Groupin ja Coronarian yritysten parissa
  • työskentely merkityksellisellä toimialalla ihmisten hyvinvoinnin parissa

Mitä toivomme:

  • vahvaa kokemusta ja näyttöjä ICT-palveluiden hallinnasta (erityisesti Service desk ja laitepalvelut)
  • kokemusta ulkoisen palvelutuotannon ja kumppanien johtamisesta
  • tiimityöskentely- ja viestintätaidot sekä can do -asenne
  • kykyä sopeutua muutoksiin ja ymmärtää asiakaskokemuksen merkitys palveluissa

Tehtävämme Coronariassa on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa. Korkeatasoinen hoito ja huolenpito ovat palveluidemme lähtökohta.

Pidämme tärkeänä, että ihmiset saavat mahdollisimman kattavat terveydenhuollon palvelut läheltä ja turhia jonottamatta. Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita eri asiakasryhmille. Palvelemme yli 3000 työntekijän voimin ja teemme yli puoli miljoonaa hoitotoimenpidettä vuodessa kaikkialla Suomessa.

Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. 100% suomalaisena toimijana meille on myönnetty käyttöömme Avainlippu-tunnus. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 260 miljoonaa euroa. Tarjoamme osaaville ammattilaisille upeita työmahdollisuuksia.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian. Haku päättyy ilmoituksen työtehtävän täyttyessä. Lisätietoja antaa ICT DIRECTissä jani.rinkinen@ictdirect.fi.

HAE TÄSTÄ!