CLOSED: Senior projektipäällikkö

THIS POSITION HAS BEEN FILLED, THANK YOU FOR YOUR INTEREST. PLEASE CHECK OUT OUR OTHER OPEN POSITIONS FOR MORE INTERESTING OPPORTUNITIES.

S-ryhmän yhteiset tietojärjestelmäpalvelut sekä keskitetyt infrastruktuuripalvelut tuotetaan SOK:n IT-palveluissa. IT-palveluiden Tuotantopalvelut -yksikkö on perustettu vastaamaan kaikesta IT-tuotantotoiminnasta. Osana tätä kokonaisuutta toimiva Sovelluspalvelut -yksikkö vastaa liiketoimintajärjestelmien ja tukijärjestelmien saatavuudesta ja niiden oikeasta ja tehokkaasta käytöstä.

s-kortti

Haemme kokenutta

SENIOR PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan S-ryhmän uuden sovellushallintapalvelun rakentamista sekä sovellusten ja tukipalveluiden transitioita projekteilta uuteen palveluun. Kyseessä on monivuotinen hanke: palvelun rakennamme tämän vuoden aikana, vaiheittaiset transitiot jatkuvat kahdesta kolmeen vuotta. Tehtäväsi on transitioprojektien johtaminen.

Tehtävässäsi pääset kehittämään liiketoiminnan edellyttämiä sovellushallinta- ja tukipalveluita. Vastaat kokonaisvaltaisesti projektien suunnittelusta, johtamisesta ja lopputuloksen toteutumisesta suunnitellusti. Toimit tiiviissä yhteistyössä kehitysprojektien ja palvelutoimittajien kanssa.

Uutena projektipäällikkönämme pääset monipuolisiin tehtäviin haastamaan itsesi projektipäällikkönä. Pääset tulevien vuosien aikana vetämään liiketoiminnan keskiössä useita isoja, kansainvälisiä  transitioprojekteja. Tehtävässä teet yhteistyötä palveluntoimittajien kanssa, jotka sijaitsevat Virossa ja Intiassa.

Odotamme

  • erittäin vahvaa projektipäällikkökokemusta monitoimittajaympäristössä
  • erinomaista projektien menetelmäosaamista ja kykyä omaksua uusia malleja
  • kykyä toimia itsenäisesti ja aktiivisesti
  • kykyä etsiä ratkaisuja ja viedä asioita eteenpäin myös monitahoisissa, kompleksisssa tilanteissa, joissa ei ole yhtä selkeää etenemismallia
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • kykyä johtaa monikulttuurista projektiryhmää
  • erinomaista kirjallista ja suullista suomen- ja englanninkielen taitoa

Mikäli uskot, että voit olla etsimämme, hae tehtävään mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Ilpo Järvenpää
Customer Success Manager, CEO
+358 50 548 5651 ilpo.jarvenpaa@ictdirect.fi