fbpx

Ratkaisuarkkitehti

Helsinki 08.07.2022

Finnvera on luotettava ja vakaa rahoitusalan työnantaja ja vuoden 2021 henkilöstötutkimuksen (Eezy Flown People Power –henkilöstötutkimus 2021) mukaan valittu yhdeksi Suomen innostavimmaksi työpaikaksi. Finnveralle on tärkeää työntekijöidensä mielipiteet, yhdessä tekeminen ja työn merkityksellisyys.

Etsimme nyt asiakkaallemme Finnveralle käytännönläheistä

RATKAISUARKKITEHTIA.

Ratkaisuarkkitehdin tekninen vastuualue Finnveralla on laaja pitäen sisällään sekä edusta- ja taustajärjestelmienratkaisut että asiakkaiden sidosryhmien monikanavaisen vuorovaikutuksen. Tässä työssä tuotat ja valmistelet arkkitehtuurikuvauksien lisäksi ratkaisumäärittelyjä liiketoiminnan tarpeista kehitystä varten sekä koordinoit toteutuskumppanien työtä erikseen valittavissa kehitysaktiviteeteissa.

Finnveralla pääset työskentelemään osana sitoutunutta ja yhteisöllistä tiimiä. Tietoa jaetaan avoimesti, kehittäminen on pitkäjänteistä ja asioita ratkotaan yhdessä. Pääset aidosti vaikuttamaan yhtiön toimintaan sekä tekemään merkityksellistä työtä Suomelle ja suomalaisille yrityksille. Finnvera tarjoaa hyvät työsuhde-edut, mm. kattavan työterveyshuollon ja erilaisia osaamisen kehittämismahdollisuuksia. Käytössäsi on joustavat työaika- ja hybridityöjärjestelyt. Toimipaikkasi voi sijoittua valitsemaasi Finnveran toimipisteeseen ympäri Suomen.

Odotamme sinulta kokonaisvaltaista otetta kehittämiseen ja pystyt myös tarvittaessa linjaamaan Finnveran osalta myös ratkaisukumppaneidemme arkkitehtuurillisia kysymyksiä. Hallitset laajasti määrittely- ja tietojärjestelmien kuvausmenetelmiä, sinulla on kokemusta IT-hankinnoista ja alihankkijoiden kanssa toimimisesta.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan kuluessa, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa ICT Directin rekrytointikonsultti Laura Haikara (+358443366442, [email protected]).

HAE TÄSTÄ!