fbpx

Pilviasiantuntija

Espoo, Remote 09.09.2021

Meillä on nyt haussa asiakkaallemme LähiTapiolalle

Pilviasiantuntija

Tehtävästä:

Asiantuntijana pääset osaksi vauhdikkaasti kehittyvää pilviteknologia maailmaa. Tehtävässä vastaat yhtiöryhmän pilviratkaisuiden suunnittelusta ja teknisistä toteutushankkeista. Avustat eri sidosryhmiä soveltuvan pilviratkaisumallin ja teknologian valinnassa sekä toimit asiantuntijana kehityshankkeissa. Huolehdit vastuualueesi palveluiden käytettävyydestä ja teet tiivistä yhteistyötä eri toimittajien ja sisäisten asiakkaiden kanssa.

Vastaan tulevat tilanteet ovat vaihtelevia, joten päiväsi eivät koskaan seuraa toisiaan samanlaisina. Opit päivittäin uutta ja tehtävässä on mahdollista kehittyä ICT-ammattilaisena huippujen joukkoon.

Tarjoamme sinulle:

LähiTapiolalla pääset osaksi ammattitaitoiseen ja osaavaan tiimiin, jonka kanssa pääset työskentelemään rennossa työympäristössä mielenkiintoisella tehtäväkentällä. Jokainen työpäiväsi näyttää erilaiselta ja sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa osaamistasi. LähiTapiolalla on vahva arvopohja, joka näkyy kaikessa tekemisessä. Täällä tuetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa ja pääset hyödyntämään monipuolisia henkilöstöetuja.

Toimipisteesi sijaitsee siellä missä sinulle sopii parhaiten. LähiTapiolan pääkonttori sijaitsee Espoon Tapiolassa.

Toivomme sinulta:  

  • käytännön osaamista ja kokemusta Azure-pilvipalveluiden käyttöönotoista ja hallinnasta
  • kokemusta toimittajayhteistyöstä
  • positiivista ja ratkaisukeskeistä asennetta
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta

Laskemme eduksi:

  • Sertifioinnit teknologioihin ja palvelunhallintaan liittyen

Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa ICT Directin rekrytointikonsultti Jonna Lehtonen (jonna.lehtonen@ictdirect.fi / +358 50 351 1779)

HAE TÄÄLTÄ!