fbpx

Palvelupäällikkö

Vantaa 05.05.2020

Olemme uudistamassa IT-organisaatiota ja haemmekin nyt Destian uuteen ICTtiimiin palvelupäällikköä vastaamaan ict-palveluiden suunnittelusta, tuottamisesta ja kehittämisestä yhdessä sopimuskumppaneiden kanssa. Vastaat palveluiden saumattomasta toimivuudesta koko yhtiössä ja etsit proaktiivisesti parhaita käytäntöjä palveluiden jatkuvaksi kehittämiseksi. Tavoitteenamme on rakentaa IT:stä aito liiketoiminnan ja muun organisaation kumppani, joka ammattimaisten palveluiden tuottamisen lisäksi toimii liiketoiminnan sparraajana sekä on vahvassa roolissa edelläkävijän rooli liiketoiminnan kehittämisessä. 

Omaat laajan teknisen ymmärryksen sekä näkemystä teknologian mahdollisuuksista liiketoiminnassa. Sinulla on kokemusta kokonaisvaltaisten palveluiden tuottamisesta ja oleinnostunut kehittämään palvelukokonaisuutta, joka palvelee ja tukee liiketoimintaa ja muuta organisaatiota parhaalla mahdollisella tavalla. Toimit luotettuna yhteyshenkilönä ja yhteistyökumppanina ICT:n ja muun organisaation rajapinnassa sekä vastaat oman vastuualueesi kumppanuusverkoston toimivuudesta ja kehittämisestäHaemme voittavaan joukkueeseemme tiimipelaajaa, jolla on erinomaisten yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi tahtoa sekä intoa kehittää toimintaa. Lisäksi omaat positiivisen ajattelutavan, jolla luot innostavaa ilmapiiriä koko organisaatioon.  

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset 

  • Kokemusta kustannustehokkaiden ja innovatiivisten IT-ratkaisujen tuottamisesta liiketoiminnoille 
  • Aktiivista asiakaspalveluasennetta 
  • Kokemusta ulkoistetun palvelutuotannon ja kumppanien johtamisesta 
  • Systemaattisuutta, vastuunottokykyä ja proaktiivisuutta 
  • Hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä sopimusosaamista 
  • Arkkitehtuurista näkemystä nykyaikaisista tietoteknisistä ratkaisuista ja palveluista 
  • Microsoft Platformin ja sen työkalujen sekä Microsoftin lisenssien hallinnan kokemusta 
  • Sujuvan kirjallisen ja suullisen suomen ja englannin kielen taidon 

Tarjoamme sinulle paikan digitalisaatioon panostavasta organisaatiosta, jossa pääset kehittämään Destian liiketoimintaa, avoimen ja dynaamisen työilmapiirin, mahtavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä roolissasi.  

Nyt on mielenkiintoinen aika tulla Destialle, sillä olemme äskettäin uudistaneet strategiamme, organisaatiorakenteemme ja arvomme. Meille tärkeintä ovat ihmiset, ja panostammekin vahvasti yrityskulttuurin ja työympäristön kehittämiseen, jossa ihmiset viihtyvät, kehittyvät ja pelaavat joukkueena yhteisen päämäärän eteen.  Raportoit tehtävässäsi Head of IT:lle ja toimipisteesi sijaitsee Destian pääkonttorilla Tikkurilassa. 

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Sofia Liimatainen
Recruitment Consultant, Finland
sofia.liimatainen@ictdirect.fi