CLOSED: Ohjelmistokehittäjä (junior)

THIS POSITION HAS BEEN FILLED, THANK YOU FOR YOUR INTEREST. PLEASE CHECK OUT OUR OTHER OPEN POSITIONS FOR MORE INTERESTING OPPORTUNITIES.

Haemme uutta jäsentä tiimiimme. Oletko sinä meidän uusi

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Tehtäväsi on vastata itsenäisesti projektien ohjelmistosuunnittelusta kuitenkin niin, että ohjelmistoalustat ovat jo valmiina. Saat tukea tiimiltä ja kokeneemmilta ohjelmistosuunnittelijoilta projekteja tehdessäsi.

Sinun ei tarvitse vielä osata väyläratkaisuja tai käyttöjärjestelmiä – me opetamme ne sinulle tarvittaessa. Laitteistoalustana toimivat erilaiset asiakastarpeisiin suunnittelut sulautetut järjestelmät, jotka ovat valmiina käyttöösi.

Vakituisen työsuhteen lisäksi tarjoamme sinulle, rohkeasti uutta oppivalle, haasteille avoimelle ja toiminnallaan luottamusta herättävälle tekijälle kansainvälisen toimintaympäristön, jossa pääset tekemään yhteistyötä maailman suurimpien yritysten toimittajana. Arvostamme pitkiä työsuhteita ja tarjoammekin kehityskykyisille ja -haluisille työntekijöillemme kasvumahdollisuuksia työntekijän omat kiinnostuksen kohteet huomioiden.

Olet koulutukseltasi DI tai insinööri, voit olla joko juuri valmistunut tai omata parin vuoden työkokemuksen sekä mielenkiintosi on sulautettujen ohjelmistojen kehityksessä.

Mitä Teknoware tarjoaa sinulle

Vakituisen työsuhteen kansainvälisessä businessmaailmassa. Työtä teet yhdessä suunnittelutiimin kanssa, joka rakentaa sinulle tarvitsemasi laitteiston. Omat urakehitysmahdollisuutesi määrität sinä! Me tarjoamme siihen puitteet ja tuemme sinua pääsemään tavoitteisiisi. Viimeisen takeen työssä menestymiseen tarjoaa modernit toimisto- ja laboratoriotilat laitteineen sekä tarvittavat tuotekehitysohjelmistot.

Mitä odotamme sinulta

  • Olet joko juuri valmistunut insinööri tai diplomi-insinööri tai sinulla on jo parin vuoden työkokemus alalta
  • Tunnet mikrokontrolleriympäristöt
  • Osaat C-ohjelmointikielen
  • Hallitset englannin kielen perusteet

Lisätietoja voit kysyä ICT Directin rekrytointikonsultti Kristo Enqvistiltä p. 041 721 5947/ kristo.enqvist(at)ictdirect.fi. Mikäli tunnet, että olet etsimämme henkilö, täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti, kun oikea tyyppi on löytynyt.

Teknoware on valaistusratkaisujen edelläkävijä.

Luomme asiakkaillemme heidän tarpeisiinsa täydellisesti sopivan ratkaisun, oli kyse julkisen liikenteen ajoneuvoista, tai kiinteistöjen tai laivojen turvavalaistusjärjestelmistä. Tarjoamme asiakkaillemme ratkaisun, joka lisää käyttökohteen mukavuutta, toimivuutta, turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Liikevaihtomme on lähes 50 miljoonaa euroa. Työllistämme noin 400 valaistuksen asiantuntijaa kuudessa eri maassa, joiden lisäksi globaaliverkostomme tarjoaa asiantuntijuuttamme asiakkaidemme käyttöön yli 30 maassa. Pääkonttorimme ja suurimmat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Lahdessa. Teknoware on osa Teknopower-konsernia.

Want to stay connected with ICT Direct about other great job opportunities in the ICT industry? Follow us in LinkedIn and Facebook and we’ll keep you updated about new career opportunities.

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Kristo Enqvist
Customer Success Lead
+358 41 721 5947 kristo.enqvist@ictdirect.fi