fbpx

MS Architect

Espoo 04.10.2021

Samlink on hyvä paikka työskennellä ja kasvattaa osaamistaan. Meillä henkilöstö on mukana kehittämässä yritystä ja kehittymässä samalla itse. Samlinkilaiset työskentelevät moderneissa tiloissa moderneilla välineillä ja pääsevät vaikuttamaan finanssialan merkittävien toimijoiden tuotteisiin ja palveluihin. Olemme mutkaton ja kansainvälinen organisaatio, jossa tehdään tulosta yhteistyöllä ja positiivisella sykkeellä. Meille on tärkeää, että meillä on hyvä olla töissä. Meitä on noin 390 eri alojen ammattilaista. Samlinkilaisia tarvitaan esimerkiksi verkkopalvelujen suunnittelussa, sovelluskehityksessä, projektinjohtotehtävissä ja tuotekehityksessä. Panostamme osaamiseen ja sen kehittämiseen.  

Samlink on osa Cognizant-yhtiötä. www.samlink.fi  .

Etsimme nyt asiakkaallemme Samlinkille kommunikaatiotaitoista ja ongelmanratkaisukykyistä ammattilaista

MS Architect 

-tehtävään

Tehtävästä

Voit olla jo osaava Arkkitehti tai puolestaan Full Stack Developer, joka haluaa edetä urallaan seuraavaan vaiheeseen. Pääset osaksi tiivistä Salkku-rahoitushallintajärjestelmästä vastaavaa tiimiä, jossa tarjolla on mukaansatempaavaa tiimihenkeä ja monipuolista sekä haastavaa tekemistä. Tehtäviisi kuuluu tuotteen ylläpito sekä kehittämistyö ja tuot myös arkkitehtuurista näkökulmaa. Osaat hahmottaa kokonaisuuksia ja ratkaista haastavia teknisiä ongelmia. Osallistut sekä Samlinkin että asiakkaiden testiympäristöjen ylläpitoon ja kommunikoit säännöllisesti myös asiakkaiden kanssa. Samlinkillä pääset tekemään töitä ympäristössä, jossa osaamistasi arvostetaan ja myös kehitetään.

Tarjoamme sinulle

Vakaan työnantajan, joka on alansa edelläkävijä. Pääset sisälle finanssialan erittäin mielenkiintoiseen maailmaan ja haastamaan itseäsi rahoituksen koko elinkaaren eri vaiheissa. Pääset työskentelemään nykyaikaisissa tiloissa joko Espoossa tai Jyväskylässä. Osittainen etätyöskentely on myös mahdollista. Samlinkilla sinulla on laajat mahdollisuudet kehittyä ja päästä vaikuttamaan!

Toivomme sinulta

  • Ymmärrystä ja kokemusta seuraavista teknologioista: C#, .Net ASP.Net MVC, IIS, Web API, Entity Framework, HTML/CSS/Javascript, MSSQL / Azure SQL, Azure DevOps CI/CD, Azure pilvipalvelut, Agile menetelmät
  • Plussaa on lisäksi finanssialan kurssit ja Microsoft-sertifikaatit

Tehtävä täytetään sopivan osaajan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Hakijoille tehdään turvallisuusselvitys. Lisätietoja tehtävästä antaa ICT DIRECTin rekrytointikonsultti Angelica Kaattari (angelica.kaattari@ictdirect.fi)

HAE TÄSTÄ!