fbpx

Lead Developer

Helsinki 20.10.2022

Etsimme asiakkaallemme, suurelle kotimaiselle ja yksityiselle asuntosijoitusyhtiölle, kokenutta Lead Developeria vastaamaan verkkopalveluiden kokonaistoteutuksesta.  

Tässä tehtävässä osallistut verkkopalvelutiimin perustamiseen. Toimit tiimin vetäjänä ja vastaat kokonaisuutena verkkopalveluiden kehityksestä yhteistyössä tiimisi kanssa. Lead Developerina osallistut verkkopalveluratkaisujen määrittelyyn ja suunnitteluun, toteuttamiseen, testaamiseen, julkaisemiseen sekä ylläpitämiseen. Lisäksi osallistut verkkopalveluihin liittyviin liiketoimintaprojekteihin sekä sprinttityöskentelyyn toteuttajana ja huolehdit verkkopalveluiden sprinttikehityksen budjetoinnista yhdessä Scrum Masterin kanssa. Lead Developerina vastaat myös kokonaiskehittämisen aikatauluista ja laadusta sekä osallistut verkkopalveluiden ohjausryhmän toimintaan.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin, työpaikan sekä mukavan ja osaavan tiimin lisäksi kilpailukykyisen palkan ja todella kattavat henkilöstöedut mm. virike- ja työmatkaedun, poikkeukselliset lomat sekä vapaa-aikaa tukevan mökkiedun. Töitä on mahdollista tehdä myös osittain etänä. 

Toivomme sinulta pidempää kokemusta moderneista verkkopalvelutoteutuksista, kokemusta Full Stack toteutuksista ja niihin liittyvistä teknologioista sekä laaja-alaista kokemusta ja näkemystä verkkopalveluiden kehittämisestä sekä pilvialustoista.  

Lisäksi odotamme sinulta kokemusta seuraavista teknologioista: 

  • Azure pilvituntemus  
  • Azure DevOps  
  • .Net Core 
  • Javascript (React) 
  • Docker kontittaminen 
  • Kubernetes konttien orkesterointi 
  • GIT 

Kiinnostuitko? Hienoa! Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa ICTDIRECT:in rekrytointikonsultti Noora Viinikainen ([email protected])

Hae tästä