Koodaava arkkitehti/Kokenut ohjelmistokehittäjä

Hesburger on suomalainen perheyritys, jonka ravintoloita on jo kymmenessä maassa: Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Venäjä, Saksa, Ukraina, Bulgaria ja Valko-Venäjä. Yhteensä ketjuumme kuuluu yli 450 ravintolaa, joissa työskentelee noin 6 700 ihmistä.

Tavoitteenamme on olla alan paras työpaikka 2020 sekä alan vastuullisin toimija. Yrityskulttuurimme on palveluhenkinen, asiakas ensin -mentaliteetti näkyy ravintoloidemme lisäksi myös Turun pääkonttorilla. Pääkonttori palvelee ravintoloitamme ja heidän kehittämisideoita kuunnellaan.

Olemme uudistamassa liiketoimintaamme tukevia tietojärjestelmäratkaisuja ja haemme nyt Turkuun IT-yksikköömme
  

KOODAAVA ARKKITEHTIA/KOKENUTTA OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

IT-yksikössämme olet aidosti osana pitkäjänteistä kehittämistä. Osana 15 henkilön tiimiä pääset aidosti kantamaan vastuuta. Olemme panostaneet omiin ohjelmistoihin; tekeminen on meillä omissa käsissä. Olet mukana koko tietojärjestelmän elinkaaressa määrittelyistä kehittämiseen ja ylläpitoon. Meillä näet läheltä myös työsi liiketoimintavaikutukset.

Sinulla tulee olla kyky ymmärtää liiketoimintatarpeita ja hakea niihin ratkaisuja. Odotamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Roolisi on monipuolinen: Osallistut määrittelytyöhön sisäisten sidosryhmien kanssa ja annat panoksesi ohjelmistokehitystyöhön. Pääset tekemään DevOps -työtä, suunnittelemaan kehitys-, testi- ja tuotantoympäristöjä sekä järjestelmien tietorakenteita. Jos sinulla on vahvaa DevOps-osaamista, Java-osaaminen voi olla pienemmässä roolissa.

Odotamme osaamista:  

  • Java (Java 8)
  • DevOps-osaaminen (Linux, Docker, Python)

Lisäksi:

  • Linux-käyttöjärjestelmä
  • REST-palvelumalli
  • Tietovarastot

HALUATKO MUKAAN?  

Tarjoamme kokoaikaisen ja vakituisen työn viihtyisässä ympäristössä Turussa Aurajoen rannalla, osana osaavaa, asialleen sitoutunutta IT-yksikköämme.  

Tule mukaan tekemään hyvää työtä hyvällä maulla!  

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Marja-Leena Eskola
Senior Recruitment Consultant, Finland
+358 40 701 1518 marja-leena.eskola@ictdirect.fi