Kokenut sovelluskehittäjä

Espoo 10.07.2019

samlink rekry

Samlink on kotimainen, kokenut finanssialan ratkaisujen kehittäjä ja palveluntuottaja, joka mahdollistaa asiakkaan liiketoiminnan muutoksen. Omalla alallaan merkittävien asiakkaiden kumppanina teemme yhteistyön asiakkaille luotettavaksi, mutkattomaksi ja helpoksi. Yrityksellämme on vankka osaaminen monikanavaisten finanssipalveluiden kehittämisestä; lisäksi kattavat ja kustannustehokkaat palvelut pankkijärjestelmistä aina tiedolla johtamiseen asti. Tuotamme asiakkaille kilpailuetua innovatiivisilla ratkaisuilla ja tuemme asiakkaiden liiketoiminnan kasvua ja kehitystä.

Työyhteisömme kuuluu noin 390 eri alojen motivoitunutta ammattilaista, mm. mobiili- ja verkkopalveluiden suunnittelussa, keskuskoneympäristössä, erilaisissa projektinjohto- ja tuotekehitystehtävissä. Samlinkilla on toimipisteet sekä Espoossa että Jyväskylässä.

Työyhteisössä panostetaan osaamiseen ja työntekijöiden viihtyvyyteen. Tekemistämme ohjaa tuloksen tekeminen yhteistyöllä ja toimiminen asiakkaidemme arjen kumppanina. Ketterän kehityksen SAFe-malli on toimintamme viitekehys. Työntekemisen perusasiat ovat meillä kunnossa. Jokaisen työpanos on tärkeä ja kehittämisideoita kuunnellaan.

www.samlink.fi

Finanssialan tietojärjestelmäkehitys tulee lähitulevaisuudessa olemaan merkittävää, erityisesti Samlinkilla. Työyhteisömme kasvaakin useammalla uudella kokeneella Java-kehittäjällä.

Haemme nyt

KOKENUTTA SOVELLUSKEHITTÄJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen Jyväskylään ja Espooseen.

Sovellukehittäjänä pääset laajasti kehittämään finanssialan liiketoimintasovelluksia ja verkkopalveluita. Uudistat esimerkiksi korttipuolen rajapintoja sekä kehität varmennus- ja verkkopankkisovelluksia. Tarkempi vastuualueesi määräytyy osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Käytössämme ovat yleiset standardit ja Open Source-tuotteet, kuten Java EE, Spring Boot ja Apache Wicket.

Odotamme sinulta useamman vuoden työkokemusta Java-sovelluskehityksen parista. Java on pääohjelmointikielesi ja sinulla on myös integrointiosaamista. Työtä tehdään tiimissä, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme mm.

  • Sinua tukevan tiimin, missä saat hyödyntää vahvuuksiasi
  • Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi
  • Etenemismahdollisuuksia
  • Modernin työympäristön sekä -välineet
  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Hyvät henkilöstöedut
HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Marja-Leena Eskola
Senior Recruitment Consultant, Finland
+358 40 701 1518 marja-leena.eskola@ictdirect.fi