fbpx

Järjestelmätestaaja

Helsinki 06.03.2020

Funidata tarjoaa jatkuvasti kehittyviä opiskelun ja opetuksen palveluita korkeakouluille. Olemme asiakasyhteisöllemme strateginen kumppani toteuttamassa, kehittämässä ja ylläpitämässä ympäristöjä sekä palveluja opiskelun ja opetuksen tarpeisiin.


Nyt etsimme joukkoomme

JÄRJESTELMÄTESTAAJAA

Pitäjänmäelle Helsinkiin.

Etsimme tarkkaa ja järjestelmällistä teknistä testaajaa osaksi ketterää kehitystiimiä.
Järjestelmätestaajana pääset ottamaan osaa Sisu-järjestelmän kehityskaareen varmistaen järjestelmän toimivuuden. Sisu on yli 60 000 loppukäyttäjää tavoittava oppimisen digitaalinen kivijalka, joka vastaa kasvaviin laatuvaatimuksiin ja teknologian kehittymiseen. Elinkaariajattelu ja laadukkuus ovat Funidatan kehitysperiaatteiden kulmakiviä ja tässä mittavassa järjestelmähankkeessa pääset ottamaan osaa niin manuaali- kuin myös automaatiotestaukseenkin. Laadunvarmistuksen lisäksi tehtävänäsi on yrittää rikkoa järjestelmä ja tuhota mahdollisesti väärin perusteltu luottamus järjestelmän toimivuudesta.

Järjestelmätestaajana pääset mm. verifioimaan tikettejä, laatimaan testitapauksia, rakentamaan testiautomaatioympäristöä sekä kokonaisvaltaisesti kehittämään testausprosessia. Testausvalmius ja ennen kaikkea -into ovat perusedellytyksiä järjestelmätestaajan roolissa. Teknisen osaamisen lisäksi ennakkoluuloton ja sisukas asenne ratkaisevat: järjestelmätestaus ei ole aina nopea saati suoraviivainen prosessi, ja kehityspolku on usein täynnä ahaa-elämyksiä ja huolenhuokauksia. Menestymistäsi tukevat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Emme odota sinun olevan vielä järjestelmätestauksen syväasiantuntija – voit olla joko urasi alkupuolella tai jo kokeneempi tekijä – meille riittää, että palat halusta kehittyä.

Odotamme:

  • Innostusta järjestelmätestaukseen osana tiimiä
  • Kokemusta testauksesta
  • Ohjelmointiosaamista, esim. JavaScriptillä
  • Oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme:

  • Aiempaa kokemusta järjestelmätestauksesta opintojen, harrastusten ja/tai työn kautta
  • SQL-osaamista
  • Continuous Integration -järjestelmien tuntemusta
  • Testikehysten tuntemusta

Funidatalla pääset vaikuttamaan koko yrityksen menestymiseen, kehittämään omaa osaamistasi ja mikä parasta – voit olla oma itsesi.

Haluatko sinä olla osana Funidatan menestystä?

Pääset tutustumaan Funidatalaisiin tästä / ja heidän uratarinoihin tästä.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Emma Wardi
Recruitment Consultant, Finland
0408288820 emma.wardi@ictdirect.fi