Järjestelmäasiantuntija, Cloud

Helsinki 08.10.2019

Scania on yksi maailman johtavista kuorma- ja linja-autojen sekä meri- ja teollisuusmoottoreiden valmistajista. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, joka toimii yli sadassa maassa.

Suomessa Scania on alansa edelläkävijä. Tarjoamme kokonaisvaltaisia kuljetusratkaisuja, joiden avulla lisätään logistiikan tehokkuutta ja samalla vähennetään haitallisia ympäristövaikutuksia. Scania Suomi Oy:n viime vuoden liikevaihto oli 286M€. Suomessa työllistämme yli 600 henkilöä.

Haemme nyt Helsingin Scania -keskuksen (Muonamiehentie 1) IT-osastolle uutta

Järjestelmäasiantuntijaa

Scanialla on menossa voimakas kehitystyö niin omien kuin konsernin tarjoamien järjestelmien ja ympäristöjen osalta. Tehtäväsi on kehittää ja ylläpitää Scania Suomen digitaalisia palveluita sekä tietojärjestelmiä. Pääset työskentelemään projekteissa yhteistyössä kehityksestä vastaavien liiketoiminnan edustajien sekä laite- ja palvelutoimittajien kanssa. Toimit myös läheisessä yhteistyössä emoyhtiön Scania CV:n IT-ryhmän kanssa erilaisiin konsernipalveluihin liittyen.

Toivomme sinulta seuraavaa osaamista:

  • Erinomaisia ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa
  • Suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
  • Kokemusta Microsoft Azure ja muiden pilvipalveluiden hyödyntämisestä tuotannossa
  • Arkkitehtiosaamista tietojärjestelmäkokonaisuuksien suunnitteluun ja mallintamiseen
  • Integraatio-osaamista
  • Windows-palvelinten ylläpitokokemusta

Järjestelmäasiantuntija osallistuu myös Helpdesk-työhön (level 2 ja 3).

Tehtävä edellyttää sinulta järjestelmällisyyttä, paineensietokykyä, hyviä kommunikointivalmiuksia sekä aikatauluissa pysymistä. Etsimällämme henkilöllä on vähintään opistotasoinen koulutus ja mielellään muutaman vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Arvostamme oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Englannin kielen hyvä taito on edellytys tehtävässä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä monipuolisten työtehtävien parissa. Meillä pääset osaksi kannustavaa sekä ammattitaitoista IT-tiimiä. Scania Suomi tarjoaa lisäksi hyvät edut, kilpailukykyisen palkkauksen ja joustavan työkulttuurin. Olemme luotettava työnantaja, joka pitää huolta työntekijöistään. Tarjoamme paljon mahdollisuuksia. Tavoitteenamme on tarjota vielä parempaa.

 

Hae tästä
Lisätietoa antaa
Marja-Leena Eskola
Senior Recruitment Consultant, Finland
+358 40 701 1518 marja-leena.eskola@ictdirect.fi