fbpx

IT-päällikkö

Vantaa 22.10.2021

Raksystems on moderni ja matalahierarkinen insinööritoimisto, jossa keskiössä ovat hyvinvoiva ihminen, paras palvelu sekä tekemisen meininki. Tuemme asiantuntijuuden kasvua ja haluamme nähdä sinun menestyvän meillä. Tarjoamme niin B2C, B2B sekä pro-asiakkaillemme palvelukokonaisuuksia, joiden avulla varmistamme kiinteistöomaisuuden arvon säilymisen ja terveellisen elinympäristön. Painopisteinämme ovat mm. kiinteistöjen ennakoiva kunnossapito, kosteudenhallinta, hyvä sisäilma, rakentamisen laatu sekä kestävä kehitys. Visionamme on olla tulevaisuudessa Pohjoismaiden johtava kiinteistöjen hyvinvoinnin asiantuntija. Tutustu lisää: https://raksystems.fi/

Etsimme nyt asiakkaallemme Raksystemsille itseohjautuvaa ja vuorovaikutustaitoista

IT-päällikköä

vastaamaan IT-infrasta.

IT-päällikkönä huolehdit IT infran toiminnasta ja kehityksestä. Osallistut vaihteleviin ja monipuolisiin migraatioprojekteihin kotimaassa ja Ruotsissa. Vastaat mm. työasema-, verkko-, virtuaalipalvelinjärjestelmä- ja konesalipalveluiden asennuksista, ylläpidosta ja hallinnasta sekä osallistut tukipalveluihin. Ymmärrät kokonaiskuvan, tuet tekemistä ja vedät projekteja osallistuen teknisiin toteutuksiin myös itse. Viestit asioista selkeästi liiketoiminnalle ja työskentelet tiiviisti eri kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa.

Raksystemsillä pääset osaksi kasvavaa ja kehittyvää yritystä, jossa tuomasi uudet näkemykset ovat tervetulleita. Avoin, rento ja keskusteleva tiimi toimii tukenasi. Raksystems tarjoaa lisäksi kattavan ja laajan työterveyden, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, liikunta- ja kulttuuriedun sekä liukuvan työajan. Tehtävän toimipiste sijaistee Vantalla, mutta voit työskennellä joustavasti myös etänä.

Toivomme sinulta osaamista ja kiinnostusta infran eri alueista, kuten virtuaalipalvelimista, verkoista, konesaleista, työasemahallinnasta (asennukset ja jakelu), M365- ja O365-palveluista (ylläpito- ja hallinta) sekä lähi- ja käyttäjätuesta. Lisäksi toivomme aikaisempaa kokemusta esihenkilönä työskentelystä ja projektoinnista.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan kuluessa, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa ICT Directin rekrytointikonsultti Jonna Lehtonen (+358 50 351 1779/jonna.lehtonen@ictdirect.fi).

HAE TÄSTÄ!