fbpx

IT-Kehityspäällikkö

Espoo 13.12.2022

CSC:llä kehitetään ja tuotetaan kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle. Varmistamme, että Suomi pysyy kehityksen kärjessä. Menestyksen takeena on osaava henkilöstö. CSC:llä on joukko työstään innostuneita ja ystävällisiä asiantuntijoita, jotka puhaltavat yhteen hiileen. CSC:llä tehdään merkityksellistä työtä, ja työssä korostuu vapaus ja vastuu, mutta myös koko työyhteisön tuki ja tarjoaa mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen yrityksessä, jolla on pitkät perinteet. 

Haemme nyt asiakkaallemme CSC:lle 

IT-Kehityspäällikköä
Digivisio 2030-hankkeeseen. 

Digivisio 2030 on yksi vuosikymmenen merkittävimmistä digitalisaatiohankkeista oppimisen ja koulutuksen toimialalla Suomessa ja hankkeessa ovat mukana kaikki korkeakoulut. Digivisio avaa oppimisen kansalliset tietovarannot yksilön ja yhteiskunnan käyttöön, ja on näköalapaikka korkeakoulusektorin digitalisaatioon sekä tulevaisuuteen. Digivisio 2030 -hankkeessa kehitetään korkeakoulujen yhteisiä digitaalisia ratkaisuja ja palveluja. Kurkkaa videoesittely täältä.

CSC:llä pystyt vaikuttamaan laajasti koulutustoimialan ratkaisujen kehittämiseen sekä tekemään yhteiskunnallisesti merkityksellistä työtä. Hanke on kansainvälisesti todella ainutlaatuinen, ja pääset jättämään oman käden jäljen Suomalaiseen korkeakoulutukseen. CSC tarjoaa hyvät työsuhde-edut, mm. kattavan työterveyshuollon, terveysvakuutuksen, etätyövakuutuksen sekä lounas- kulttuuri- liikunta ja työmatkaedun. Toimistolta löytyy kuntosali ja työntekijöille pidetyistä virkistystoiminnoista löydät varmasti itsellesi jotain sopivaa. Käytössäsi on joustavat työaika- ja hybridityöjärjestelyt. CSC:n toimitilat sijaitsevat Espoon Keilaniemessä sekä Kajaanissa. 

IT-Kehityspäällikkönä tulet vastaamaan Tekniset ratkaisut ja tietoturva -osaamisalueesta sekä kuulumaan liiketoimintayksikön johtoryhmään. IT-Kehityspäällikkö tulee omalta osaltaan vastaamaan palvelujen kehitystyön sekä Digivisio 2030 hankkeen etenemisestä sekä tarvittavien kyvykkyyksien kehittämisestä ja resurssien hankkimisesta.  

Onnistut tehtävässä, jos sinulta löytyy 

  • Vahvaa kokemusta digitaalisten palvelujen kehittämistyöstä ja IT-tuotantopalveluhallinnan ohjaamisesta 
  • Aiempaa kokemusta ja näyttöjä onnistuneesta esihenkilötyöstä ja sidosryhmäyhteistyöstä 
  • Koulutustoimialan ja erityisesti korkeakoulukentän tuntemusta 
  • Ymmärrystä modernista ohjelmistokehityksestä sekä kokonaisarkkitehtuurista 
  • Ymmärrystä tietosuoja- ja tietoturvahallinnasta 
  • Kokemusta suurten digitaalisten projektien läpivienneistä ketteriä menetelmiä hyödyntäen 

Lisäksi toivomme sinulta 

  • Kykyä hallita ja johtaa kokonaisuuksia sekä muutoksia 
  • Hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot 

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan kuluessa, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa ICT DIRECT’n rekrytointikonsultit 

Laura Haikara +358 443 366 442 [email protected] ja 
Arttu Haapalainen +358 504 779 665 [email protected] 

Apply here!