fbpx

ICT-Arkkitehti

Helsinki 15.11.2022

2M-IT on sote-toimialan tuntija, visionääri ja tukipiste. Kehitämme ratkaisuja sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämiseksi, jotka tuottavat hyvinvointia ihmisille. Kannamme yhteiskuntavastuumme julkisomisteisena yhtiönä tuottamalla kustannustehokkaita palveluita, tekemällä vastuullisia julkisia hankintoja ja rakentamalla vuoropuhelua yritysten, yhdistysten ja viranomaisten välillä. Tutustu lisää: https://2m-it.fi/

Haemme nyt asiakkaallemme 2M-IT Oy:lle

ICT – Arkkitehtia ydinjärjestelmäpalveluihin.

Tällä erittäin kiinnostavalla toimialalla pääset tekemään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä Suomen suurimmassa sote-ICT yhtiössä. ICT – arkkitehtina toimit yhteistyössä järjestelmäasiantuntijoiden, palvelupäälliköiden, muiden arkkitehtien sekä konesali-, integraatio- ja muiden palveluiden asiantuntijoiden kanssa. Huolehdit potilastietojärjestelmien ylläpidosta ja valvonnasta yhdessä järjestelmäasiantuntijoiden kanssa ja osallistut niin ulkoisten kuin sisäisten projektien tekniseen suunnitteluun, valvontaan ja koordinointiin. 2M-IT:n ICT – arkkitehtina huolehdit myös järjestelmien elinkaarenhallinnasta ja dokumentoinnista.


Mitä odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa koulutusta
  • Kokemusta ja ymmärrystä palvelin- ja työasemaympäristöistä, tietokanta-, middleware-, integraatio-, tietoliikenne- ja tietoturvallisuusasioista.

Katsomme eduksi:

  • Sanomavälityksen tuntemisen (HL7, HTML, XML)
  • Skriptauskielten osaamisen (WSDL, Linux scripting)
  • Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmien ja / tai relaatiotietokantojen hyvän osaamisen
  • ITIL-prosessien tuntemisen

2M-IT tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työpaikan ja mahtavan tiimin lisäksi kilpailukykyisen palkan ja kattavat henkilöstöedut. Lisäksi he tarjoavat ajanmukaiset työvälineet, sujuvat ja ketterästi kehitettävät toimintamallit sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi. Käyttöösi tulee myös pidemmät lomat verrattuna yksityiseen puoleen. Voit työskennellä millä tahansa 2M-IT:n toimipisteellä ja joustavasti myös etänä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Mikäli olet etsimämme henkilö, haethan tehtävää mahdollisimman pian. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa ICT DIRECT rekrytointikonsultti Laura Haikara, [email protected] +358 443 366442

Apply here!