fbpx

ICT-arkkitehti

Helsinki 16.10.2020

Suomen suurin digitaalinen transformaatio tapahtuu tällä hetkellä Postilla! Logistiikka digitalisoituu! Nyt sinulla on nyt mahdollisuus jättää siihen kädenjälkesi Postin strategisessa kasvuliiketoiminnassa, logistiikkakonkari Transvalissa!

Transvalin ICT:ssä kehitämme ratkaisuja ja palveluita asiakkaidemme ja liiketoimintojemme vaihteleviin tarpeisiin. Osan asioista teemme itse, osassa tehtävissä meillä on kumppaniverkosto auttamassa. Kehitystyön ohella huolehdimme IT-arkkitehtuurista sekä operatiivisten palveluiden toimivuudesta ja tehokkuudesta.

Liiketoimintamme kasvaa voimakkaasti ja tarvitsee tuekseen suurella sydämellä itsensä likoon laittavaa

ICT-ARKKITEHTIA

Pääset työskentelemään motivoituneiden, alan ehdotonta huippua olevien kollegojen ja yhteistyökumppanien kanssa. Teet työtä ja tuot lisäarvoa osaamisellasi yrityksemme keskeisten järjestelmien ja kehityshankkeiden parissa. Tekemisen keskiössä ovat yritysasiakkaamme tarpeet, omat liiketoimintamme ja funktiot, kuten HR, talous ja analytiikkapalvelut.

Sinulla on työkokemusta laaja-alaisesti – mahdollisesti myös logistiikkaratkaisuista. Ketterät sovelluskehitysmenetelmät ovat sinulle luonteva tapa tehdä töitä. Ulkoisen kehitystiimin johtaminen sekä kommunikointi erilaisten sidosryhmien kanssa kuuluu mukavuusalueeseesi. Tunnet modernit pilvipalvelu- ja mobiiliteknologiat, niiden hyvät ja huonot puolet – etkä kaihda tarvittaessa ”konepellin alla” työskentelyäkään. Ymmärrät, että teknologia on väline – ei itseisarvo – liiketoiminnan lisäarvon tuottamiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen.

​​​​​​​Odotamme sinulta

  • vahvaa kokemusta liiketoimintakriittisistä IT-järjestelmistä
  • kokemusta yrityksen IT-arkkitehtuurin hallinnoinnista ja kehittämisestä
  • pilvipalveluteknologioden tuntemusta
  • ymmärrystä yrityksen ja liiketoiminnan prosesseista ja toimintatavoista
  • käytännön osaamista sovelluskehitykseen ja integraatioihin liittyen
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muutoin hankittua vastaavaa osaaamista
  • sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa

Hakuaika tehtävään päättyy 8.11.2020. Lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

Transval on Suomen markkinajohtaja ulkoistuslogistiikassa. Palvelemme yli 500 asiakastamme Suomessa ja Baltian maissa asiakkaiden omissa tiloissa; esimerkiksi varastoissa, terminaaleissa, teollisuudessa ja myymälöissä. Meillä on myös 350 000 neliömetriä omaa, turvallista varastotilaa Suomessa. Muutamme asiakkaiden sisälogistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme asiakkaillemme joustavuutta, laatua sekä kustannussäästöjä. Yhtiö on yli 25-vuotias ja meitä transvalilaisia on noin 4 800. Palvelumme kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Tytäryhtiömme KV Turva palvelee kaupan alaa etämonitoroinnissa, hävikinhallinnassa ja turvamyyjäpalvelulla. Transval on osa Posti Groupia. 

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Emma Wardi
Recruitment Consultant, Finland
0408288820 emma.wardi@ictdirect.fi