Head of IT

Vantaa 19.12.2019

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Palvelumme ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen. Monipuolisen osaamisen ansiosta destialaiset toteuttavat suuria ja edistyksellisiä ratkaisuja. Ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää ja maailmantaloutta.  

Olemme uudistamassa IT-organisaatiota ja haemme nyt  

Head of IT  

tehtävään henkilöä rakentamaan ja ohjaamaan uutta IT-organisaatioamme. Tehtävässä pääset tuottamaan tehokkaita ja innovatiivisia IT-palveluita ja -ratkaisuja sekä tukemaan yhtiön strategian toteutusta ja digitalisaation eteenpäin vientiä.

Tavoitteenamme on rakentaa IT:stä aito liiketoiminnan ja muun koko organisaation kumppani, jolla on proaktiivinen rooli liiketoiminnan kehittämisessä. Tarjoamme palveluita, joita liiketoiminta odottaa. IT toimii liiketoiminnan sparraajana sekä digitalisaation teknologioiden vahvana asiantuntijana. Yhtiönä olemme uudistaneet strategiamme ja tavoitteenamme on rakentaa IT-ympäristö, joka tukee strategian toteutusta sekä kasvaa teknologiakehityksen mukana.   

Odotamme sinulta: 

• kokemusta, näyttöä ja intohimoa digitaalisen liiketoimintaympäristön rakentamisesta
• kokemusta kustannustehokkaiden ja innovatiivisten IT-ratkaisujen tuottamisesta liiketoiminnoille
• proaktiivisuutta etsiä uusia IT-ratkaisuja ja parhaita käytäntöjä markkinoilta yhdessä liiketoimintojen kanssa
• viestinnällistä kyvykkyyttä ja kykyä toimia laajasti eri sidosryhmien kanssa
• näkemystä kokonaisarkkitehtuurin rakentamisesta, ylläpidosta ja kehittämisestä
strategista kyvykkyyttä sekä näkemystä modernin IT:n suuntaviivoista ja johtamisesta
kykyä tukea organisaatiota osaamisellasi sekä yhdistämään se liiketoiminnan tarpeisiin
• eduksi nähdään kokemus ulkoisten kumppaneiden johtamisesta ja IT roadmapin/projektien läpivienneistä
tässä roolissa olet kokonaisvastuussa IT:n budjetista ja talouden seurannasta
• pääset rakentamaan IT organisaation ja johtamaan sitä

Olet ajattelultasi kehittävä ja uudistava. Nautit uusien aloitteiden toteuttamisesta. Sinulla on vahva tahto kehittää prosesseja sekä kyky viedä asiat maaliin asti. Haemme voittavaan joukkueeseemme tiimipelaajaa, jolla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi omaat positiivisen ajattelutavan, jolla luot innostavaa ilmapiiriä koko organisaatioon.  

Nyt on mielenkiintoinen aika tulla Destialle, sillä olemme äskettäin uudistaneet strategiamme, organisaatiorakenteemme ja arvomme.Meille tärkeintä ovat ihmiset, ja panostammekin vahvasti yrityskulttuurin ja työympäristön kehittämiseen, jossa ihmiset viihtyvät, kehittyvät ja pelaavat joukkueena yhteisen päämäärän eteen.  

Tässä tehtävässä raportoit yhtiön talous- ja rahoitusjohtajalle ja tulet olemaan myös talous- ja rahoitusorganisaation johtoryhmässä. Toimipisteesi sijaitsee Destian pääkonttorilla Tikkurilassa 

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.1.2020 mennessä.  

 

Hae tästä!
Lisätietoa antaa
Hanna Peltokorpi
Head of Recruitment, Finland
+358 40 821 6962 hanna.peltokorpi@ictdirect.fi