Fullstack-kehittäjä

Espoo 12.07.2019

Abloy on valittu vuoden turvallisuusyritykseksi. Yrityksellä on Suomen arvostetuin brändi 2018.

Abloy panostaa nyt digitaalisten ratkaisujen tuottamiseen ja kehittämiseen: Digiosaaminen on koko ajan suurempi osa toimintaamme. Olemme siirtymässä perinteisestä teollisuudenalan yrityksestä kohti asiantuntijataloa. Isoksi yritykseksi olemme ketterä toimija ja päätäntävalta on siellä, missä tekijätkin.

Abloylaiset ovat sitoutunutta, innostunutta ja yhtenäistä porukkaa. Meidän pyrkimys on olla työpaikka, jossa asiantuntijat haluavat työskennellä ja pääsevät kukoistamaan. Yrityksellä on pitkiä työuria ja paljon mahdollisuuksia kehittää omaa työtä ja osaamista. 10 vuotta talossa olleet eivät ole puurtaneet samaa tehtävää; hyville tekijöille tarjotaan meillä mahdollisuuksia nähdä useita positioita eri liiketoiminta-alueilla, oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Olemme osa isoa, kansainvälistä konsernia ja se antaa oman mausteensa kulttuuriimme. Myös avaimet tehdä kansainvälistä uraa on jokaisen meistä käsissä.

Tervetuloa mukaan!

Etsimme nyt Fullstack-kehittäjää Espooseen.

Olemme johtava työaikaratkaisuiden valmistaja Suomessa. Access Control-tiimissä roolisi on toimia yhtenä pääkehittäjänä Abloyn työaikaratkaisuille.

Vastaat ohjelmistokehityksestä ja modernien web-pohjaisten järjestelmien kehitystyöstä. Lisäksi vastaat osaltasi laadunvalvonnan toimenpiteistä kuten koodikatselmoinneista ja yksikkötestauksesta, sekä tietoturvallisuuden ja skaalautuvuuden huomioimisesta kehitettävissä tuotteissa.

 Sinulla on hyvät taidot seuraavista teknologioista:

  • C#
  • .NET Framework
  • REST API

Arvostamme osaamista mm. seuraavista: SQL, DevOps, Continuous Integration, .NET Core, .NET MVC sekä arkkitehtuuri- ja pilviosaaminen

Sinulta odotetaan mm. seuraavia asioita:

  • Oman tuotteen eteenpäin vieminen
  • Osallistuminen tuotteen arkkitehtuurisuunnitteluun
  • Sovelluksen asennusprosessin automatisoinnissa avustaminen
  • Yhteistyön sujuvuutta ja panosta hyvään tiimihenkeen

Olet sitkeä ja innovatiivinen kehittäjä, jolla on loogista päättelykykyä sekä kiinnostusta uuden kehittämiseen ja oppimiseen.

Tehtävä soveltuu kokeneemmalle tai useamman vuoden vastuullisessa kehittäjäroolissa olleelle.

 

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Jertta Eerola
Recruitment Consultant, Finland
+358 40 822 8056 jertta.eerola@ictdirect.fi