fbpx

Full Stack Developer

Helsinki 10.05.2021

Me Parkkisähköllä varmistamme, että sähköautoilulla on tulevaisuus. Me olemme sähköautoverkoston tukijalka kansainvälisesti merkittävien latausteknologiainnovaatioiden avulla. Me luomme maailman, jossa sähköautoista tulee yksityishenkilöiden merkittävin liikkumaväline. Tule rakentamaan kansainvälistä suurtarinaa.

Mitä haemme

Etsimme full stack developeria rakentamaan tulevaisuuden autoilua. Tiimissä pääset vaikuttamaan toimintatapoihin ja valittuihin ratkaisuihin. Me emme hengitä niskaasi, vaan olemme valmiita antamaan sinulle mahdollisuuden näyttää kykysi ja tuoda uudet ajatuksesi pöydälle. Liiketoimintamme ydin pohjautuu ohjelmistojen ja datan hyödyntämiseen eli olet merkittävä pelaaja joukkueessamme. Arvostamme tiimiämme, jonka vuoksi meillä osataan kiittää ja antaa arvoa työpanoksellesi.

Työssä pääset vastaamaan ohjelmistojen kehityksestä ja uudistuksista sekä olet osana tuotekehitysprojekteja. Päävastuulla on latausjärjestelmien taustajärjestelmään liittyvät kehitystehtävät sekä integraatiot, kuten asiakas- ja talotekniikkaintegraatiot ja asiakasjärjestelmät (API:t). Painotus tehtävässä on back-end puolella ja pääset työskentelemään osana 5 hengen ammattitaitoista ja innostavaa tiimiä.  Viihtyisät toimitilat löytyvät hyvällä sijainnilla Lauttasaaressa. Halutessasi voit työskennellä myös etänä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Mitä toivomme:

  • Sinulla on useamman vuoden kokemus ohjelmistokehitystyöstä.
  • Tuot omaa näkemystäsi esiin ja toimit työssä oma-aloitteisesti.
  • Omaat hyvät tiimityötaidot, sillä tehtävässä toimit tiiviissä yhteistyössä muun tuotekehitystiimin kanssa.
  • Hahmotat kokonaisuuksia ja omaksut nopeasti uusia asioita.
  • Sinulta löytyy kokemusta esimerkiksi Pythonista, Dockerista, DevOpsista ja/tai Linuxista entuudestaan.

Lisää meistä

Parkkisähkö on suomalainen vuonna 2014 perustettu sähköautojen latausteknologioita kehittävä ja latauspalveluita tuottava kasvuyritys.

Parkkisähkö on johtava kiinteistölatauksen edelläkävijä kansainvälisellä mittakaavalla. Patentoituun pikaliitinteknologiaan perustuva kaapelointijärjestelmä, älykkäät latauslaitteet sekä kattavat taustajärjestelmämme luovat pohjan turvalliselle ja pitkäaikaiselle ratkaisulle kaikille kiinteistöille ja kiinteistönomistajille. Sähköautojen määrän kasvaessa nopeasti myös latauspalvelun tarve kasvaa nopeasti. Vahva kasvu vaatii myös vahvan talouden – olemme viime vuoden aikana (2020) vahvistaneet rahoitustamme yli 3 000 000 euron omanpääomanehtoisella rahoituksella.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian. Haku päättyy ilmoituksen työtehtävän täyttyessä.

Hae tästä