fbpx

Full-stack Developer

Suomi 05.08.2020

Tarjolla unelmaduuneja!

Etsimme useille suomalaisille asiakasyrityksillemme omatoimisia, itseohjautuvia koodareita. Asiakaskuntaamme kuuluu yrityksiä muutaman hengen start-upeista aina monikansallisiin pörssiyrityksiin, mm. VTT, PwC, KONE, Posti, Insta, Solteq, Frantic jne.

Tarjolla on tehtäviä niin tuotekehityksestä, yritysten omista digitalisaatiohankkeista kuin konsultointiyrityksistä. Myös määräaikaisia toimeksiantoja on tarjolla. Tehtävänimikkeesi voi olla

JUNIOR/SENIOR/LEAD DEVELOPER

Osaamisesi ratkaisee

Asiakkaamme odottavat sinulta aiempaa koodauskokemusta full-stack- tai back-end -roolissa. Mutta pitkä työkokemus ei ole välttämätöntä, sillä olemme kiinnostuneita todellisesta osaamisestasi! Mittaamme sen aluksi teknisellä testillä, jonka suoritat kotonasi.  Asiakasyrityksemme tekniset asiantuntijat arvioivat osaamisesi mahdollisesti sitten vielä rekrytointiprosessin loppuvaiheessa.

Markkina-arvosi määräytyy siis reilusti osaamisesi – ei työvuosien tai pärstäkertoimen – mukaan!

Mitä sinulta odotetaan?

Kuin lähetät meille CV:si, saat paluumeilissä linkin, josta pääset loggautumaan testiympäristöön. Saat ratkaistavaksesi kaksi lyhyttä ohjelmointitehtävää ja vastattavaksesi muutaman kysymyksen. Voit itse valita ohjelmointikielen, jolla suoritat tehtävät. Testin suorittamiseen kuluu osaamistasostasi riippuen 30-90 minuuttia. Testitulos arvioidaan automaattisesti kehittyneen teknologiamme avulla. Mikäli testi menee hyvin, otamme sinuun yhteyttä, keskustelemme kanssasi omista suunnitelmistasi ja toiveistasi. Sen jälkeen esittelemme sinut kiinnostuksesi mukaiselle työnantajalle, joka suorittaa jatkohaastattelut.

Haasta itsesi ja lähetä CV:si alla olevasta linkistä.


ICT DIRECT on Suomen johtava IT-rekrytointiyritys. Palveluvalikoimaamme kuuluvat: suorahaku, kansainvälinen rekrytointipalvelu ja ehdokkaiden tekninen testaaminen. Espoon Keilaniemessä sijaitsevan Suomen toimistomme lisäksi meillä on toimistot Tukholmassa ja Mumbaissa, Intiassa. Meitä on noin 20 henkeä.

Please, provide your CV and application in .pdf format, thank you.

Want to stay connected with ICT Direct about other great job opportunities in the ICT industry? Follow us in LinkedIn and we’ll keep you updated about new career opportunities.

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa