fbpx

DW/BI-asiantuntija

Vantaa 22.06.2020

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Palvelumme ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen. Monipuolisen osaamisen ansiosta destialaiset toteuttavat suuria ja edistyksellisiä ratkaisuja. Ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää ja maailmantaloutta. 

DW/BI-asiantuntija

Haemme voittavaan joukkueeseemme oma-aloitteista tiimipelaajaa, jolla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet osa järjestelmäasiantuntijatiimiämme ja teet tiivistä yhteistyötä muiden tietojärjestelmiemme pääkäyttäjien ja koko muun organisaation kanssa. 

Tietovarastojen asiantuntijana suunnittelet ja hallinnoit päivittäin tietovarastoja (ml. ETL ja MDS) ja rakennat datamalleja. Osallistut projekteihin, joissa liitetään uusia lähdejärjestelmiä tietovarastoon sekä muokataan olemassa olevia latauksia lähdejärjestelmistä ja tietovaraston sisällä.  

Tietokannat ja erityisesti SQL ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja hallitset myös enterprise tietokantojen suunnittelun. Omaat myös kokemusta yhteistyöstä liiketoiminnan kanssa. Tuot innokkaasti esiin uusia ideoita, priorisoit työtäsi ketterästi ja nautit ongelmien ratkaisemisesta. Olet joustava ja viihdyt myös rutiiniluonteisten tehtävien parissa. Lisäksi omaat positiivisen ajattelutavan, jolla luot innostavaa ilmapiiriä koko organisaatioon. 

Onnistumisen ainekset: 

  • Kokemusta SQL-pohjaisesta tietovarastoinnista 
  • Kokemusta enterprise datamallinnuksesta 
  • Kokemusta liiketoimintaraportoinnin kehittämisestä 
  • Power BI osaamista 
  • Kokemusta yhteistyöstä toimittajien kanssa
  • Sujuva englannin kielen suullinen/kirjallinen taito 
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot 
  • Kyky työskennellä paineen alla ja priorisoida omaa työtä 
  • Proaktiivinen ja positiivinen ajattelutapa 

Tarjoamme sinulle paikan digitalisaatioon panostavasta organisaatiosta, jossa pääset kehittämään Destian liiketoimintaa, avoimen ja dynaamisen työilmapiirin, mahtavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä roolissasi.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Emma Wardi
Recruitment Consultant, Finland
0408288820 emma.wardi@ictdirect.fi