fbpx

DW/BI-asiantuntija

Vantaa 16.03.2020

Destia on suomalainen infra- ja rakennusalan palveluyhtiö, joka rakentaa, ylläpitää ja suunnittelee liikenneväylien ja ratojen sekä liikenne- ja teollisuusympäristöjen lisäksi kokonaisia elinympäristöjä. Palvelumme ulottuvat maanalaisesta rakentamisesta kattavaan maanpäälliseen toimintaan sekä energia- ja insinöörirakentamiseen. Monipuolisen osaamisen ansiosta destialaiset toteuttavat suuria ja edistyksellisiä ratkaisuja. Ratkaisuja, jotka mahdollistavat ihmisten, tavaroiden, palveluiden ja energian liikkumisen luontevana osana pohjoista elämää ja maailmantaloutta. 

DW/BI-asiantuntija

Haemme voittavaan joukkueeseemme oma-aloitteista tiimipelaajaa, jolla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Olet osa pientä, mutta rautaista järjestelmäasiantuntijatiimiämme ja teet tiivistä yhteistyötä etenkin muiden tietojärjestelmiemme pääkäyttäjien sekä Business Controller -tiimin ja muun organisaation kanssa.

Tietovarastojen ja raportoinnin asiantuntijana hallinnoit päivittäin mm. tietovarastoa (ml. ETL ja MDS) ja Power BI -raportointia sekä toimit Planning Analytics -pääkäyttäjänä. Osallistut projekteihin, joissa liitetään uusia lähdejärjestelmiä tietovarastoon sekä muokataan olemassa olevia latauksia lähdejärjestelmistä ja tietovaraston sisällä. Osallistut vahvasti myös loppukäyttäjien raportointisovellusten tuottamiseen.

Power BI ja SQL ovat sinulle entuudestaan tuttuja ja omaat myös kokemusta talousasioista sekä yhteistyöstä liiketoiminnan kanssa. Tuot innokkaasti esiin uusia ideoita, priorisoit työtäsi ketterästi ja nautit ongelmien ratkaisemisesta. Olet joustava ja viihdyt myös rutiiniluonteisten tehtävien parissa. Lisäksi omaat positiivisen ajattelutavan, jolla luot innostavaa ilmapiiriä koko organisaatioon.

Onnistumisen ainekset:

  • Kokemusta tietovarastoista sekä talous- ja/tai liiketoimintaraportoinnin kehittämisestä
  • Power BI ja SQL osaaminen
  • Planning Analytics tai TM1 -osaaminen eduksi
  • Dynamics AX/365 -tietämys eduksi
  • Kokemusta yhteistyöstä toimittajien kanssa
  • Sujuva englannin kielen suullinen/kirjallinen taito
  • Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
  • Kyky työskennellä paineen alla ja priorisoida omaa työtä
  • Proaktiivinen ja positiivinen ajattelutapa

Tarjoamme sinulle paikan digitalisaatioon panostavasta organisaatiosta, jossa pääset kehittämään Destian liiketoimintaa, avoimen ja dynaamisen työilmapiirin, mahtavat työkaverit sekä mahdollisuuden kehittyä roolissasi.

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Hanna Peltokorpi
Head of Recruitment, Finland
+358 40 821 6962 hanna.peltokorpi@ictdirect.fi