fbpx

Data & AI Team Lead

Helsinki, Tampere, Turku, Remote 31.08.2021

Fonectalla yhdistyvät uniikilla tavalla moderni innovatiivisuus ja vahva tieto. Toimimme digitaalisen liiketoiminnan näköalapaikkana niin uraansa aloittelevalle kuin alansa ammattilaisille. Meillä olet osa jatkuvasti kehittyvää työyhteisöä, joka ammentaa oppia ja intoa asiakkaiden menestyksestä. Täällä näkemystäsi ja osaamistasi arvostetaan, ja saat muokata tehtävästäsi näköisesi. Fonecta on luotettava kumppani, jonka kanssa innostut, onnistut ja voitat haasteita yhdessä.

Etsimme nyt asiakkaallemme Fonectalle vuorovaikutustaitoista ja johtamiskykyistä osaajaa

Data & AI Team Lead -tehtävään

Tehtävästä:

Data & AI Team Leadina toimit kuusihenkisen tiimin esihenkilönä. Tiimisi tehtävänä on tukea ja toimittaa data- ja analytiikkapalveluja sekä automatisointia liiketoiminnan tarpeisiin. Tiimin vetäjänä vastaat uusien datapalveluiden suunnittelusta ja käyttöönotoista. Olet mukana kärkihankkeissa, kehität uutta ja varmistat asioiden etenemisestä oikeaan suuntaan strategisten tavoitteiden mukaisesti. Tukenasi toimii kokenut tiimi ja asiantuntevat kumppanit.

Vastaat lisäksi toimittajayhteistyöstä sekä yhteydenpidosta liiketoiminnan kanssa Data ja AI-asioissa. Teet yhteistyötä ICT:n muiden yksiköiden kanssa. Hallitset kokonaisuuksia ja tuet toiminnallasi Fonectan kasvua.

Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Tampere tai Turku. Voit työskennellä joustavasti myös etänä.

Tarjoamme sinulle:

Keskeisen ja liiketoiminnan kannalta merkittävän roolin. Datan hyödyntäminen ja tiedolla johtaminen ovat Fonectalla keskiössä. Saat osallistua uuden rakentamiseen ja kehittämiseen. Tuomasi uudet näkemykset ja ideat ovat siis tervetulleita.

Fonectalla asioita tehdään yhdessä. Osallistava johtamiseen ja hyvään työilmapiiriin panostetaan. Tiimisi on toimiva ja asiantunteva, jossa työntekijät pitävät yhtä.

Fonecta tarjoaa lisäksi hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, kulttuuri- ja liikuntaedun, puhelinedun ja työsuhdepyörän), viihtyisät toimitilat sekä kattavat mahdollisuudet kehittää osaamistasi oman kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme sinulta:

  • Hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä ottaa vastuuta ja halua tuoda esiin ideoita
  • Ymmärrystä automatisoinnista ja ohjelmistorobotiikasta (RPA) (mm. UiPath, MS Power Automate)
  • BI ja Analytiikka työvälineet ovat sinulle tuttuja (mm. Alteryx, Adverity, Qlik Sense)
  • Osaamista datan hallinnasta ja laadusta
  • Kokemusta ETL työvälineistä (mm. Talend, Oracle Pl/SQL)
  • Plussaa on lisäksi AWS-osaaminen

Tehtävä täytetään sopivan osaajan löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, niin keskustellaan tarkemmin. 

Lisätietoja tehtävästä sinulle antaa ICT DIRECTin rekrytointikonsultti Jonna Lehtonen (jonna.lehtonen@ictdirect.fi / +358 50 351 1779).

HAE NYT!