fbpx

D365 -asiantuntija/ projektipäällikkö

Vantaa 03.11.2020

Saga Furs Oyj on täyden palvelun huutokauppayhtiö, joka tarjoaa laajan valikoiman huippulaatuisia turkiksia. Saga Furs -brändi on takuu tuotteen laadusta ja eettisistä käytännöistä. Valikoimaamme kuuluvat turkikset tulevat tiukasti säädellyiltä kansainvälisiltä turkistiloilta (pääasiassa euroopasta ja Pohjois-Amerikasta), joiden sertifiointiohjelma sisältää eläinten hyvinvoinnin ja ympäristöstä huolehtimisen.

Jo 80 vuotta Saga Furs on ollut luotettavin brändi ja toimittaja muotitaloille, jotka vaativat parasta laatua, läpinäkyvyyttä ja eettisyyttä, joita myös kuluttajat vaativat. Maailmanlaajuinen myyntiverkostomme tukee muotibrändejä, vähittäiskauppiaita, valmistajia ja tuottajia myös innovaatioissa sekä tuotteiden ja palveluiden kehittämisessä. Tilikautena 2018/2019 yrityksen välitysmyynnin arvo oli 296,9 miljoonaa euroa ja liikevaihto 44,7 miljoonaa euroa. Yhtiö työllisti keskimäärin 345 henkilöä. Saga Fursin osake on listattu Nasdaq Helsingissä.

Lisätietoa yrityksestä: https://www.sagafurs.com/fi/yritys/.

Etsimme nyt Saga Fursille

 

D365 asiantuntijaa/projektipäällikköä

vakituiseen työsuhteeseen Vantaan Varistoon.

Sinustako tuleva Sagalainen? Me Saga Fursilla tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön sekä osaavan ja kannustavan työyhteisön. Työntekijämme ovat kuvailleet meitä työnantajana joustavaksi ja luotettavaksi, aidoksi ja rohkeaksi. Tervetuloa osaamisten ja persoonallisuuksien kirjavaan mosaiikkiin!

D365 asiantuntijan / projektipäällikön roolissa tehtävänäsi on osallistua meneillään olevaan laajaan ERP-projektiin. Projekti on osa Saga Fursin strategista liiketoiminnankehittämissuunnitelmaa. Sinulla on iso rooli projektissa ja tuot siihen ainutlaatuista osaamistasi. Olet motivoitunut toteuttamaan Saga Fursin prosesseja sekä ERP-ratkaisuja yhteistyössä liiketoimintayksiköittemme kanssa. Projekti kestää arvioltaan noin kaksi vuotta, jonka jälkeen saat teknisen pääkäyttäjän roolin, sekä mahdollisuuden osallistua uusiin projektikehityksessä oleviin projekteihin.

Toivomme sinulta:

  • vahvaa Microsoft D365 kokemusta
  • projektipäällikkökokemusta
  • laajaa prosessiosaamista ja/tai kykyä oppia niitä
  • erinomaisia tiimityöskentelytaitoja sekä kokemusta liiketoimintayhteistyöstä
  • työkielenä sujuvat suomi ja englanti

Lisäksi edellytämme IT-alan koulutusta tai vahvaa näyttöä alan osaamisesta.

Saga Fursilla pääset osaksi innovoivaa ja innostuvaa Digi& IT -tiimiä, nautit kilpailukykyisistä eduista ja mielenkiintoisesta työympäristöstä. Etsimme työstään innostuvaa, itseohjautuvaa, ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyistä henkilöä, jolla on taito työskennellä sekä itsenäisesti että myös yhdessä osaavan tiimin kanssa. Saga Furs on vastuullinen, joustava ja luotettava työnantaja. Tule mukaan osaksi Saga Fursin osaavaa henkilöstöä!

Hakuaika tehtävään päättyy 22.11.2020. Lähetä CV:si ja hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa.

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa
Emma Wardi
Recruitment Consultant, Finland
emma.wardi@ictdirect.fi