fbpx

IT-päällikkö, sovelluspalvelut

Helsinki, Remote 10.06.2021

Etsimme asiakkaallemme Coronarialle 

IT päällikkö, sovelluspalvelut

Tehtävästä:

Haemme nyt Coronarialle uutta IT-päällikköä vastaamaan liiketoimintasovelluksista. Tehtävänä on johtaa kyvykästä asiantuntijatiimiä, luoda yhtenäiset toimintatavat sekä kehittää toimintaa ja parantaa liiketoiminnan ja kokonaiskuvan ymmärrystä järjestelmiin liittyen. Vastuulle kuuluvat muun muassa jatkuvan kehittämisen työryhmien ja työskentelytapojen luominen sekä toimiminen eri liiketoimintojen ohjausryhmissä järjestelmien asiantuntijana.

Haemme tiimipelaajaa, jolla on erinomaisten yhteistyö- ja vuorovaikutustaitojen lisäksi tahtoa sekä intoa kehittää toimintaa. Lisäksi omaat positiivisen ajattelutavan, jolla luot innostavaa ilmapiiriä koko organisaatioon.

Mitä tarjoamme:

  • itsenäisen ja haastavan työn, jossa pääset rakentamaan ja luomaan uutta
  • liiketoimintakriittisen roolin, jossa on aidot vaikutusmahdollisuudet ja toimimaan palvelujen kasvoina
  • pääset tehtävässä näkemään ja toimimaan erilaisten Cor Groupin ja Coronarian yritysten parissa
  • työskentely merkityksellisellä toimialalla ihmisten hyvinvoinnin parissa

Mitä toivomme:

  • vahvaa kokemusta ja näyttöjä esimiestyöstä
  • kokemusta ja ymmärrystä liiketoimintaprosessien johtamisesta
  • ymmärrys palveluiden johtamisesta
  • ymmärrys asiakastyytyväisyyden merkityksestä liiketoiminnalle
  • tiimityöskentely- ja viestintätaidot sekä can do -asenne
  • kokemus SOTE-alalta nähdään etuna

Tehtävämme Coronariassa on rakentaa Suomeen uudenlaista terveydenhuoltoa. Korkeatasoinen hoito ja huolenpito ovat palveluidemme lähtökohta.

Pidämme tärkeänä, että ihmiset saavat mahdollisimman kattavat terveydenhuollon palvelut läheltä ja turhia jonottamatta. Tarjoamme monipuolisia perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palveluita eri asiakasryhmille. Palvelemme yli 3000 työntekijän voimin ja teemme yli puoli miljoonaa hoitotoimenpidettä vuodessa kaikkialla Suomessa.

Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon ja kuntoutuksen palvelut. 100% suomalaisena toimijana meille on myönnetty käyttöömme Avainlippu-tunnus. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 260 miljoonaa euroa. Tarjoamme osaaville ammattilaisille upeita työmahdollisuuksia.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian. Haku päättyy ilmoituksen työtehtävän täyttyessä. Lisätietoja antaa ICT DIRECTissä jani.rinkinen@ictdirect.fi.

HAE TÄSTÄ!