CLOSED: Chief Technology Officer (CTO)

Turku 12.09.2018

THIS POSITION HAS BEEN FILLED. THANK YOU FOR YOUR INTEREST. PLEASE CHECK OUT OUR OTHER OPEN POSITIONS.

LVS Brokers on Suomen johtava välitysteknologiayritys ja tunnetuin palvelumme on OmaLaina.fi, jolla on jo satoja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita, vuodesta 2013 lähtien. LVS Brokers on yksi Suomen nopeimmin kasvavista fintech-startupeista ja vuonna 2018 liikevaihtomme on jatkanut erittäin vahvaa kasvua (vuonna 2017 liikevaihto oli 2,4M€). Olemme laajentamassa toimintaamme Puolaan ja muihin Pohjoismaihin.

Autamme päämiehiämme (pankkeja, luotonantajia, vakuutusyhtiöitä, sähköyhtiöitä, jne.) hankkimaan uusia asiakkaita ja kasvattamaan myyntiä. Päämiehiämme ovat muun muassa norjalaiset ja ruotsalaiset pankit, kotimaiset luotonantajat sekä merkittävät suomalaiset sähköyhtiöt.

Palveluidemme avulla asiakas saa tehokkaasti ja nopeasti juuri hänelle sopivimmat tarjoukset säästäen huomattavasti aikaa ja vaivaa.

Kuusihenkinen kehitystiimimme on toteuttanut palvelumme kokonaan itse PHP:lla ja Pythonilla, tietokantana MariaDB ja PostgreSQL.

Toimitamme asiakkaat päämiehillemme rajapintojen (API) kautta, joten meillä on integraatiot noin 40 ulkopuoliseen tahoon. Tekoäly ja koneoppiminen ovat koko ajan vahvemmin mukana alustamme toiminnassa, kun optimoimme asiakkaille sopivimpia ratkaisuja.

Haemme nyt joukkoomme

Chief Technology Officeria (CTO)

Turun toimipisteeseemme Turun ydinkeskustaan toimimaan ohjelmistokehitystiimin vetäjänä sekä projektipäällikön roolissa erilaisissa kehitysprojekteissa.

Saat vastuun ohjelmistokehitysprosesseista, käytetyistä teknologioista ja työkaluista sekä ennen kaikkea pääset osaksi innovatiivista ja yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä – unohtamatta hands-on työtä. Pääset luomaan uutta ja vaikuttamaan näköalapaikalta nopeasti kasvavan yrityksen tulevaisuuteen.

Ohjelmistopuolen lisäksi meillä pääset näkemään ja oppimaan, miten teemme ja optimoimme tuloksellista markkinointia (verkko ja offline) Suomessa ja ulkomailla.

Olet johtanut ohjelmistokehitysprojekteja menestyksekkäästi ja kykenet johtamaan ja kasvattamaan kehitystiimiämme. Sinulla on vahva kokemus ja näkemys ohjelmistokehityksestä (front ja back end), olet rakentanut Web-sovelluksia, olet hakannut päätäsi seinään esoteeristen API:en ja integraatioiden kanssa (pankeilla tuppaa olemaan tällaisia) ja olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi tekoälyn (AI ja ML) suuntaan.

Sinulta löytyy uteliaisuutta ottaa selvää alan uusista tuulista, haluat jatkuvasti oppia lisää ja olla mukana luomassa jotain aivan uutta yhdessä päämiestemme kanssa. Palvelumme näyttävät petollisen yksinkertaisilta, mutta pinnan alla ne ovat yllättävän monimutkaisia.

Saat asioita aikaan ja omaat erinomaiset kommunikointitaidot.

Soittavatko seuraavat toimintatavat ja teknologiat kelloja?

  • Ohjelmistoprojektien ja ohjelmistokehitystiimin johtaminen
  • Agile / Scrum
  • PHP / MariaDB(MySQL)
  • Python / Django / PostgreSQL
  • Vue.js
  • API / Integraatiot
  • AI / Machine learning / Tensorflow / Keras

Hyvä, silloin olet etsimämme CTO!

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydettyämme, joten hae tehtävään mahdollisimman pian.

 

HAE TÄSTÄ!
Lisätietoa antaa